Primele imagini cu viitoarea electrică Hyundai, rival pentru Dacia Spring: 355 km autonomie

de Alexandru Monenciu
Marti, 11.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic a publicat primele imagini teaser cu viitorul său model, pur electric, de segment A. Acesta va fi denumit Inster și va avea o autonomie de până la 355 de kilometri.

Coreenii de la Hyundai se pregătesc să lanseze un nou model pur electric de segment A. Debutul este programat pentru Salonul de Mobilitate de la Busan, care va avea loc spre finalul lunii iunie.

Până atunci, însă, constructorul asiatic publică primele imagini teaser cu viitorul model. Cu această ocazie aflăm și cum se va numi: Inster. Pe piața locală din Coreea de Sud, acesta va fi comercializat sub denumirea de Casper Electric.

Și nu este o coincidență, având în vedere că este o evoluție a modelului Casper, prezentat în 2021. Cel puțin asta au transmis reprezentanții companiei.

Noua Hyundai Inster propune un profil inspirat de SUV-urile compacte, lumini de zi LED și bine cunoscutele stopuri pixel pe care le-am văzut, spre exemplu, la Ioniq 5.

Asiaticii nu au oferit detalii despre sistemul de propulsie, dar au precizat că viitorul Inster va avea o autonomie de până la 355 de kilometri, în ciclul WLTP.

Așa cum spuneam, viitoarea Hyundai Inster va debuta cu ocazia Salonului de Mobilitate de la Busan.

via Hyundai

Comentarii (5)

  • chimia si capacitatea bateriei si pretul, asta ar fi interesant de aflat. 355 wltp pt o masina de segment A nu e rau deloc, va insemna vreo 270-280 pe autostrada la nu mai mult de 120 km/h si peste 400 in urban.
    6 0
  • aceste detalii nu pot fi furnizate decat de nea tiberiu, doar el livreaza mereu informatii pretioase cu privire la cati kW va avea curentul de incarcare ;)
    5 0
  • Mircea Badea
    Și asta e cross?!!!! " Micul retard de oraș".
    Sper sa dea faliment cu ea! Prea multă cocalareala pe planeta asta!! Mi-e scârbă!!!!
    0 2
  • Peste 300 în urban, sau?
    2 0
  • Asadar un Shpring cu putin mai mult stil si pret de "plecare" 25000 de eur :))

    Abia asteptam inca un nonsens cu baterii. :))
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru