Primele imagini cu un viitor BMW de competiție entry-level, bazat pe M2

de Tiberiu Safta
Miercuri, 21.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat primele imagini oficiale cu un viitor model de competiție entry-level. Noul model va fi bazat pe M2 și va fi lansat în 2026.

Constructorul bavarez pregătește o nouă versiune de competiție entry-level a modelului M2. Cu această ocazie, BMW a publicat primele imagini cu noul model, care va avea debutul competițional în 2026.

Noua mașină este dezvoltată integral de către divizia de performanță BMW M, care nu a oferit niciun detaliu tehnic despre noul model. În imagini putem vedea o parte frontală acoperită cu camuflaj, care ascunde elemente aerodinamice noi pentru bara de protecție și capotă.

Partea din spate este de asemenea acoperită cu camuflaj, iar per total modelul de concurs va fi foarte apropiat din punct de vedere vizual cu mașina de stradă pe care este bazată. Singura diferență notabilă aici este reprezentată de jante noi, încălțate în anvelope Goodyear, cel mai probabil fiind vorba de pneuri slick.

Mai multe detalii despre această mașină vor fi anunțate mai târziu în acest an.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru