Primele imagini cu noul Renault 4 electric de serie

de Tiberiu Safta
Marti, 01.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat primele imagini oficiale cu noul R4 E-Tech de serie. Noul model electric compact va fi lansat oficial în 14 octombrie.

Renault 4 urmează să renască sub forma unui model electric, după o pauză de 32 de ani. Modelul original, lansat în 1961, a fost unul din cele mai vândute modele ale industriei auto franceze și a fost produs până în 1992. Acum, după 4 decenii de la sfârșitul producției modelului original, Renault este pe cale să lanseze o nouă generație.

În urmă cu 2 ani, constructorul francez a dezvăluit primul concept care anunța noul model de serie. Acum, cu doar două săptămâni rămase până la momentul lansării, a venit timpul să vedem primele imagini oficiale cu noua versiune de serie. Noile imagini sugestive relevă câteva dintre detaliile prezente la exterior, cum ar fi noua grilă acoperită iluminată, alături de o siglă iluminată, noul logo al modelului de serie și noua formă dreptunghiulară a stopurilor.

De asemenea, alte detalii vizibile în imagini sunt geamurile spate laterale în formă de trapez, protecțiile laterale din zona portierelor, aripile laterale care conțin un abțibild cu steagul Franței și un plafon retractabil din material textil.

Pentru o notă mai sportivă, noul model primește și un mic eleron montat deasupra hayonului.

Noul Renault 4 E-Tech este bazat pe platforma AmpR Small, împărtășită cu noul R5 E-Tech. Noul model măsoară 4.14 metri în lungime. Deocamdată, Renault nu a dezvăluit detalii despre propulsor.

Noul Renault 4 E-Tech va fi dezvăluit oficial în 14 octombrie, la Salonul Auto de la Paris. Producția noului model va avea loc în Franța, la uzina de la Maubeuge, iar primele exemplare vor fi livrate din 2025.

via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru