Primele imagini cu noul Leapmotor B10, un SUV compact pentru Europa

de Tiberiu Safta
Joi, 26.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la Leapmotor au publicat primele imagini oficiale cu noul SUV compact B10. Acesta este un viitor model destinat Europei, iar prezentarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la Paris.

După ce a dat startul comenzilor pentru primele sale modele, T03 și C10, chinezii de la Leapmotor urmează să adauge în gamă un nou model pentru piața europeană. Noul model se numește B10 și este un SUV compact care ar putea fi electric. Noul model va fi dezvăluit oficial la Salonul Auto de la Paris, însă, până atunci, Leapmotor ne oferă primele imagini oficiale cu noul SUV compact.

În imaginile oferite, noul Leapmotor B10 este ascuns de camuflaj în timpul unor teste în deșert. Camuflajul acoperă foarte bine detaliile vizuale, însă putem vedea o parte frontală cu un design aparent simplu, precum și o capotă cu două zone sculptate în margini. De asemenea, putem vedea foarte puțin din luminile frontale montate în bară. Este probabil ca noul model să primească un design cu faruri așezate pe două niveluri. În spate, stopurile par a fi unite.

Deocamdată, Leapmotor nu a dezvăluit foarte multe detalii tehnice despre noul B10. Tot ce știm despre noul model la acest capitol este faptul că se bazează pe noua "platformă B" a mărcii, fiind primul model bazat pe noua arhitectură.

Nu se știe dacă noul model va fi exclusiv electric sau dacă va fi primi și motorizări hibride. Nici data lansării nu a fost confirmată. Noul model va fi amplasat în gamă sub SUV-ul C10.

via Leapmotor

Comentarii (4)

  • Chinezarie. Cine ar da bani pe asa ceva? No name, nu are service, nu stie lumea de ele.
    Si nu se cauta electricele. Doar sa puna chinezii motoare diesel pe ele ca sa vanda prin Europa. Ca pe diesel nu se pun taxe...
    1 9
  • Jian de la Calafat
    Leapşamotor se incurca in propriul limbaj de design.
    Liliputana de ieri excela la râtul de purcel, acu' observ ca au trecut la alt limbaj de design intre felinare.
    Cât de *poligloți* pot fi designerii Leapşamotor?

    O dilema care n-o sa ne dea pace pana la "consacrarea deplina" a Leapşamotor, adica trei, patru , cinci exemplare vandute unor
    rătăciți ai fenomenului auto, ca apoi, cu discretia care se impune in astfel de momente stanjenitoare, sa paraseasca stingheriti fenomenul.
    5 2
  • Îți spun exact cine va da bani pe așa ceva: copiii și nepoții tai.
    2 0
  • @hateru
    Tu ai dat sau ai da ? Daca raspunsul este un lung sir de chestii fara legatura cu subiectul, inseamna ca esti o curca beata, ce polueaza inutil articolele .
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru