Primele imagini cu noua Kia Sportage facelift

de Tiberiu Safta
Joi, 24.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat primele imagini oficiale cu noul Sportage facelift. Noua versiune actualizată va fi lansată oficial în noiembrie.

Constructorul sud-coreean a dezvăluit primele imagini oficiale sugestive cu viitorul Sportage facelift. Actuala generație a SUV-ului compact a fost lansată în 2021, iar acum urmează să primească prima sa actualizare majoră.

Schimbările vor fi vizibile în special la lumini, acolo unde vom avea semnături luminoase LED noi atât pentru faruri, cât și pentru stopuri. Practic, design-ul noului Kia Sportage va fi adus mai aproape de actualul limbaj de design al mărcii asiatice.

Deși nu avem imagini cu interiorul, este de așteptat ca noua Kia Sportage să primească un bord nou, cu un ecran curbat. Tot aici ar urma să fie prezent și un volan nou, precum și o ergonomie revizuită.

Kia nu a dezvăluit niciun detaliu despre motorizările viitorului model. Lansarea noii Kia Sportage facelift va avea loc în noiembrie.

via Kia

Comentarii (1)

  • dupa ce ca a fost scumpa, o sa fie si mai scumpa odata cu acest minunat facelift urat...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru