Prima imagine cu noul BMW Seria 1 actualizat: versiune de performanță M

de Tiberiu Safta
Marti, 04.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat prima imagine sugestivă cu noua versiune actualizată a Seriei 1. Noul model va fi disponibil și într-o versiune de performanță M, iar lansarea va avea loc în curând.

Constructorul german a dezvăluit prima imagine oficială sugestivă cu BMW Seria 1 actualizat. Imaginea în sine nu relevă foarte multe, în afară de semnăturile luminoase ale farurilor și stopurilor, însă cunoaștem câteva dintre detaliile noului model.

În primul rând, noul BMW Seria 1 actualizat va primi o versiune de performanță M, care ar putea fi mai puternică chiar și decât actualul M135i. De asemenea, noul model va purta numele de cod F70, iar potrivit informațiilor din presă, vor fi prezente bare de protecție redesenate și un interior nou.

Deocamdată, BMW nu a dezvăluit niciun detaliu cu privire la motoarele noului model. Lansarea noii versiuni actualizate a Seriei 1 va avea loc în curând.

via BMW

Comentarii (2)

  • Dl. Safta, am o rugăminte referitoare la orice știre referitoare la BMW.
    Vă rog de fiecare dată să prezentați scuze și să menționat ca BMW a mințiți despre vânzări, a participat la schema cu softurile mincinoase, se rup mașinile în două (chiar și parcate), sunt pentru cocalari, nu merg semnalizările, dau flash-uri singure din când în când, parchează aiurea indiferent de intenția șoferului și nu în ultimul rând promovează un condus sportiv, practic accelerează singure… posibil să mai fie ceva pe listǎ, dar vor venii “specialiști” cu completări, link-uri cu accidente teribile și să ne amintească de Volvo care este exact opusul cu al lor T6 de 300+ CP (pe care-l am și eu pe un XC60) pentru condus relaxat și cu grijă pentru planeta la un consum de nici 12%. În schimb posesorii de BMW nu știau cum să-și pună capăt zilelor și iaca au găsit soluția… majoritar cu “bolizi” cu motoare de 2 litri și sub 200 CP.
    Apropo, pe când un articol de dinamică, feedback, insonorizare, ergonomie? Încă nu au înțeles ca la asta BMW are mult de oferit și de aceea unii (peste 2,6 milioane anual) aleg un BMW.
    X1 este o mașină excelentă…
    2 0
  • pardon seria 1
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru