Prima imagine cu noul Audi Q6 e-tron Sportback. Debut la Paris

de Tiberiu Safta
Miercuri, 09.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat prima imagine oficială cu noul Q6 e-tron Sportback. Noul model este un SUV Coupe electric, iar premiera va avea loc la Salonul Auto de la Paris.

Constructorul german a dezvăluit prima imagine sugestivă oficială cu un viitor SUV Coupe. Mai exact, este vorba despre noul Q6 e-tron Sportback, un model electric care urmează să-și facă apariția la Salonul Auto de la Paris. Audi Q6 va fi, astfel, al patrulea SUV al mărcii care va fi disponibil în două variante de caroserie, după Q3, Q4 e-tron și Q5.

În imaginea oficială putem vedea puțin din partea din spate, acolo unde plafonul plonjează puternic. Aici este vizibilă și o mică parte din semnătura luminoasă a stopurilor, precum și un mic eleron.

Noul Audi Q6 e-tron Sportback va primi aceleași propulsoare ca Q6 e-tron SUV. Vorbim aici de motoare electrice de 306, 388 și 456 de cai putere. De asemenea, este de așteptat ca noul model să primească cel puțin o versiune de performanță.

Noul Audi Q6 e-tron Sportback va fi dezvăluit oficial în 14 octombrie.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru