Prețuri Renault Rafale în România: start de la 39.900 de euro

de Alexandru Monenciu
Vineri, 07.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile a publicat lista de prețuri pentru noul vârf de gamă Rafale. La noi în țară, SUV-ul pornește de la 39.900 de euro cu TVA inclus.

Renault a prezentat noul SUV Rafale în vara anului trecut, cu ocazia Paris Air Show. Nu a fost o coincidență, având în vedere că modelul mărcii din Hexagon a fost denumit după avionul Caudron-Renault Rafale, din anii '30.

Acum, Renault a publicat lista de prețuri, inclusiv cea aferentă pieței din România. Pentru moment, clienții de la noi din țară au la dispoziție o singură versiune full-hybrid cu 200 de cai putere și două niveluri de echipare: Techno și Esprit Alpine.

Începând cu toamna acestui an, Rafale va primi și o versiune plug-in hybrid cu 300 de cai putere și 100 de kilometri autonomie pur electrică.

Cel mai accesibil Renault Rafale pe care îl poți comanda pornește de la 39.900 de euro cu TVA inclus. Dacă optezi pentru versiunea Esprit Alpine pregătește-te să scoți din buzunare cel puțin 44.400 de euro, cu TVA inclus.

Clienții din România pot comanda deja noul Renault Rafale. Primele exemplare vor ajunge în showroom-uri în toamna acestui an.

via Renault

Comentarii (11)

  • Diana Șosoacă
    Pentru cei care se confruntă cu dificultăți in a poziţiona just acest model, avem de-a face cu primul SUC veritabil al Renault, exclusiva declinare coupé a relativ recentului SUV Espace.
    1 4
  • RENAULT RAPANE
    6 2
  • rafale de prostie frantuzeasca
    in afara de mistocareala, nu merita altceva stirea asta..
    8 8
  • Tot cazane raman,nu se ridica la nivelul Peugeot chiar daca le copiaza.
    4 12
  • Refuz sa dau 40k pe o masina cu motor de 1.2l.
    16 5
  • spaclu lu manole
    @Diana Sosoaca, daca tot te-am prins pe-aici, vreau sa-mi cer scuze pentru ca te-am inteles gresit pana zilele trecute. Nick-ul m-a indus in eroare si nici mistocareala nu m-a ajutat prea mult. Dar m-am dezmeticit :) Mai bine mai tarziu, decat niciodata.
    Chapeau!
    4 4
  • Frumos 3008. Sofisticaciune aiurea-n gara. Se strica, ai pus-o de mamaliga. Se stie ca frantuzismele-s rupere la piese.
    In rest, masina e frumoasa, nu pot sa comentez. Toate prostiile cu luminite in scaune sunt inutile si ... cresc pretul. Evident. Dar na, se pare ca populacele se manelizeaza peste tot, nu numai in rromulanes. Cine-o fi inteligent sa dea banii aia pe-un resho, e fix problema lui. Sper sa vanda Reno 2 de-astea in romania in total, si alea la 2 muncitori mahmuri din multinationale frantuzesti.
    4 8
  • Renault se crede pe o insulă, singurul furnzior de tehnologie pe 4 roți. :)))))))))
    O tinichea leneșă costă 50 k, dacă vrei dotări standard. :)))))))))))) Iar după 2 ani te așteaptă băieții în service să-ți arate ce-ai cumpărat. :))))))))))
    7 7
  • Ce vremuri trăim... 40k euro pe un Renault de bază cu motor de 1.2 in 3 cilindri.
    Of , ce mașină îți luai acum câțiva ani cu banii ăștia...
    8 5
  • Renault e mai catolic decat Volvo, a umblat la viteza maxima si a blocat-o la 174 KMH pentru motorul de 200 cai.
    6 5
  • @ Vicky
    Și ce, ți-e frica să nu rămâi cu permis sau că nu te adună cu aspiratorul?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru