Prețuri noul MG ZS hibrid în România: start de la 23.400 de euro

de Silvian Irimia
Joi, 29.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
MG ZS, modelul chinezilor care este un atac direct asupra lui Dacia Duster, a primit o generație nouă. În primă fază, modelul va fi disponibil doar cu un sistem de propulsie hibrid. Mașina va ajunge în România în luna octombrie a acestui an, cu un preț de pornire de 23.400 de euro cu TVA.

Noul MG ZS poate fi comandat deja la dealerii din România. Noua generație ZS, care oferă un nivel ridicat de echipamente și tehnologii, are un preț de pornire de 23.400 euro. Ca o comparație, Dacia Duster cu motorizare full hibrid are un preț de pornire de 25.250 euro.

Mașina are un design nou, cu o serie de modificări față de generația anterioară. Echiparea de bază cuprinde un sistem multimedia de 12,3 inchi și un instrumentar de bord digital de 12,3 inchi. Totodată, primești senzori de parcare spate cu cameră, faruri automate, ștergătoare cu senzor de ploaie și climatizare automată.

„Suntem mândri să introducem MG ZS HEV+ pe piața din România, un model care reflectă perfect valorile MG de inovație și calitate superioară. Credem că acest SUV va deveni rapid un favorit al familiilor și al celor care caută un autovehicul fiabil, eficient și inovator” declară Dan Chitaru, Președinte și CEO Quantum Auto Max, Importatorul Oficial MG Motor în România.

Noul MG ZS HEV+ va fi disponibil în showroom-urile din toată țara începând cu 01.10.2024.

Comentarii (6)

  • Va fi concurent nu numai pentru Duster ci și pentru Nissan Juke, Renault Captur, Hyundai Kona ca preț sau Skoda Kamiq și Seat Arona ca dimensiuni, deși englezii îl consideră mai degrabă crossover.
    8 0
  • Trilulilu
    Ce nu se precizează în articolul de aici este ca masina asta primește garanție 7 ani și încă ceva în perioada asta. Deci dă, tot ce s-a enumerat mai sus de către ds va avea de furcă. Pe listă aș mai pune și Ford cu Puma.
    9 0
  • @Trilulilu

    Da, uitasem de granția de 7 ani, îi va pune-n dificultate pe concurenți.
    6 0
  • @kap de gumă
    Ciobanii cu bani trebuie să fie legați la ochi și complet tâmpi, altfel n-au cum să mai aleagă o conservă de morți Dacia.
    3 0
  • Al Bundy
    Într-adevăr, e un concurent redutabil pentru Dacia, cu motorizare hybrid.
    Si eu as alege acest model in loc de Duster, acesta fiind si mai ieftin si mai tehnologizat!
    2 0
  • Catalin
    Pare o evolutie fata de modelul pe care-l inlocuieste. Aspectul grilei frontale nu prea ma incanta, in rest este ok ca si aspect pentru mine.
    Scaunele par sa ofere o sustinere laterala buna. Interiorul arata ingrijit si bine organizat. Mi-as fi dorit sa existe mai multe butoane fizice.
    Despre cat de fiabil este noul model, doar timpul va demonstra cum stau lucrurile la acest capitol.
    Pe lista competitorilor as adauga Suzuki Vitara si prin prisma pretului apropiat, chiar si Suzuki S-Cross.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru