Prețuri noul Fiat 600 în România: start de la 22.900 de euro

de Tiberiu Safta
Vineri, 26.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Fiat 600 este acum disponibil și în România, în versiuni mild-hybrid și electrice. Pe piața noastră, noul model pleacă de la 22.900 de euro cu TVA.

Fiat 600 a ajuns oficial și în România. Pe piața noastră, noul crossover compact este disponibil în două versiuni: mild-hybrid și electrică. Versiunea mild-hybrid aduce un motor de 1.2 litri pe benzină de 100 de cai putere. De cealaltă parte, versiunea pur electrică primește un propulsor de 156 de cai putere, alimentat cu o baterie de 54 de kWh și care aduce o autonomie de 409 kilometri în regim WLTP ciclu combinat.

Ambele versiuni primesc câte două linii de echipare. Astfel, versiunea mild-hybrid primește liniile de echipare 600 și La Prima. Echiparea de bază pleacă de la 22.900 de euro cu TVA, iar pentru acest preț primești în standard următoarele dotări: faruri full LED, stopuri LED, sistem multimedia cu ecran de 10 inch, ecran TFT de 7 inch pentru instrumentar, cruise control, frânare de urgență automată, asistent inteligent de viteză, asistent pentru păstrarea benzii, sistem de monitorizare a oboselii șoferului și sistem de recunoaștere a semnelor de circulație, printre altele.

Echiparea La Prima pleacă de la 26.900 de euro și aduce în plus: climatizare automată, proiectoare de ceață LED cu funcție cornering, scaun șofer reglabil electric pe 6 direcții și cu funcție de masaj, cameră video marșarier, încărcător wireless pentru telefon, faruri automate, acces fără cheie, senzori de parcare, frână de mână electrică, cruise control adaptiv cu funcție de centrare în bandă și asistent în trafic, asistență unghi mort, iluminare ambientală și tapițerie din piele ecologică, printre altele.

Versiunea electrică este disponibilă în liniile de echipare RED și La Prima. Echiparea RED pleacă de la 36.000 de euro, în timp ce linia de echipare superioară La Prima pornește de la 41.000 de euro.

Ca performanțe, noul Fiat 600 cu motor mild-hybrid accelerează de la 0 la 100 de km/h în 10.9 secunde și atinge o viteză maximă de 184 de km/h. Versiunea electrică sprintează de la 0 la 100 de km/h în 9 secunde, iar viteza maximă este de 150 de km/h.

În cazul versiunii electrice, bateria se încarcă de la 20% la 80% în 27 de minute la o stație de încărcare rapidă.

În ceea ce privește consumul, Fiat 600 mild-hybrid promite un consum de 5.1 l/100 km combinat, în timp ce Fiat 600 electric oferă un consum de 15.1 kWh/100 km.

via Fiat

Comentarii (8)

  • Versiunea pur diesel unde este?
    Macar un mild hibrid pe diesel...
    Da faliment si fiat daca nu se adapteaza pietei cum fac altii.
    5 17
  • Deci echiparea de bază, cea la 22.900 nu are climatizare automată, cameră video marsarier, faruri automate, acces fără cheie, senzori de parcare, frână de mână electrică, asistență unghi mort. Cam cheală, vasăzică. Păi, nu-știu-cum-să-vă-spun, dar astea le găsești pe Logan Journey la 15.250. Sau dacă le pui pe un Expression ca opțiuni îl scoți la 14.850.
    11 4
  • Ascuțitoarea asta face 30 km/zi maxim… vrei să fi sarcastic, străduite puțin ce naiba. ;)
    8 5
  • mihaita nu te-ai saturat sa fi cel mai prost?
    10 3
  • Informatii cu adevarat pretioase, o mica scapare insa, stiu ca nu e importanta capacitatea bateriei pentru versiunea ev, dar macar cati kW are curentul de incarcare sa ne spuneti.
    5 0
  • Cum era aia? "Masinile electrice se vor ieftini. Vor costa la fel cu cele pe combustie". Ahaaaaam.... :)))) Vai ce prosti "ie" unii :))
    10 7
  • Dutz "noaptea NU bate vântul"
    Vrei să fi sarcastic? Străduie-te să scrii corect, analfabetule cu ifose de deștept.
    6 4
  • @cocalar hAUR
    "Unii" înțeleg noțiunea de timp.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru