Prețuri noul Audi S6 e-tron în România: start de la 98.600 de euro

de Tiberiu Safta
Marti, 10.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Audi S6 e-tron este acum disponibil și în România. Pe piața noastră, noul model electric este oferit în două variante de caroserie, iar prețurile pornesc de la 98.600 de euro.

Mai devreme în vara acestui an, Audi a dezvăluit oficial noul A6 e-tron, succesorul electric al vechiului A6. Noul model este oferit în două variante de caroserie: Sportback și Avant. Mai mult, la momentul lansării, Audi A6 e-tron poate fi cumpărat în două versiuni. Prima are 381 de cai putere, iar a doua versiune are 503 cai putere. Cea din urmă versiune poartă numele S6 e-tron.

Noul model a ajuns acum și în România. Pentru moment, este disponibilă doar versiunea mai puternică S6 e-tron. Pe piața noastră, noul model are un preț de pornire de 98.600 de euro pentru varianta Sportback. Dacă alegi varianta Avant, va trebui să scoți din buzunar cel puțin 100.300 de euro.

Deocamdată, noul S6 e-tron este disponibil într-o singură linie de echipare și primește un propulsor electric de 503 cai putere. Cu acest propulsor, Audi S6 e-tron atinge o viteză maximă de 240 de km/h și oferă o autonomie de 661 de kilometri.

În standard, noul model primește: suspensie sport pneumatică adaptivă, faruri LED Plus, încărcător onboard de 11 kW, climă automată pe 3 zone, climatizare staționară, ornamente din aluminiu mat în habitaclu, iluminare ambientală, scaune sport reglabile electric și încălzite pentru șofer și pasagerul din față, sistem de avertizare oboseală, încărcător wireless pentru telefon, cruise control adaptiv, camere video cu vedere de 360 de grade, frânare de urgență autonomă, instrumentar digital OLED de 11.9 inch și pachetul Park Assist Plus, printre altele.

via Audi

Comentarii (6)

  • A6 pornește de la 70k lire în Marea Britanie.
    1 8
  • Datorita afluxului urias de doritori catre PBN pentru noul BEV Audi, am decis sa realizam in cel mai scurt timp posibil pasajul suprateran catre/dinspre soseaua Petricani.
    Doritorii de BEV-uri trebuie sa beneficieze de defluirea adecvata in nordul municipiului nostru.
    4 0
  • Fața aia de KIA n-o ajuta deloc.
    Indiferent daca e un superlook, nu faci sub nici o forma sa semene o masina premium cu una de volum. Never
    5 5
  • O simpla rugaminte la o banala curiozitate:
    Noul S6 (motor benzina de 450 cp), disponibil exclusiv in USA, este mai ieftin decat varianta de varf a S6 e-tron de 503 CP pe aceiasi piata?
    Daca lucrurile stau astfel la aceasta ora, lucrurile sunt clare pentru *salvatoarele* BEV -uri.
    4 3
  • La prețul ăsta se va vinde ca pâinea caldă și va scoate vw din rahat.
    6 0
  • Ferească…. 100 K, un chilipir!!!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru