Porsche: Viitorul Panamera electric va fi comercializat alături de versiunea termică

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 28.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente declarații, venite din partea reprezentanților Porsche, viitorul Panamera cu zero emisii va fi comercializat alături de versiunea termică. La fel se va întâmpla și cu viitorul Cayenne electric.

Constructorul german de automobile își liniștește fanii, în ceea ce privește viitoarele modele. Mai exact, Porsche lucrează la viitorul Cayenne electric și, din fericire, acest model va fi comercializat alături de versiunea termică.

Potrivit lui Michael Steiner, directorul de cercetare și dezvoltare din cadrul Porsche, același lucru se va întâmpla și cu viitorul Panamera cu zero emisii.

"Noul Cayenne este pur electric, dar pentru întreaga sa durată de viață vom avea în paralel versiunea termică. Același lucru este valabil și pentru Panamera," a declarat Steiner pentru presa britanică.

Reprezentantul mărcii din Stuttgart nu a dezvăluit când vom face cunoștință cu noul Panamera electric. Știm doar, din declarațiile făcute anterior de șeful mărcii, Oliver Blume, că acesta se va poziționa în gamă deasupra lui Taycan.

Așadar, Porsche continuă transformarea portofoliului de modele astfel încât, până în 2030, modelele cu zero emisii să reprezinte 80% din vânzările totale.

Între timp, la fel ca mulți alți producători de automobile, constructorul german și-a revizuit strategia de electrificare și a recunoscut că tranziția se va întâmpla într-un ritm mai lent pe anumite piețe.

via Motor1

Comentarii (3)

  • spaclu lu manole
    Un caz foarte bun in care clientul de Panamera nou, va vota cu portofelul. Orice discutii in extreme vor fi inutile.
    0 0
  • Jian de la Calafat
    În acest straniu concubinaj, care-i masculul, care-i femela ?
    0 0
  • Cum este Mihai? Totul ok? Se pare ca nici bogații nu vor BEV-uri… bine unii tot spunem de ani buni chestia asta…. dar “nomadul” nu și nu. ;)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru