Porsche prezintă un nou Art Car: un Taycan Cross Turismo creat de artistul Sean Wotherspoon

de Tiberiu Safta
Vineri, 03.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat imagini oficiale cu un nou Art Car bazat pe modelul electric Taycan Cross Turismo. Vopseaua multicoloră a fost realizată de către artistul american Sean Wotherspoon, cunoscut în domeniul modei.

Constructorul german a colaborat cu artistul american Sean Wotherspoon pentru a crea un nou Art Car, bazat pe modelul electric de performanță Taycan Cross Turismo. Rezultatul este un exemplar cu o vopsea multicoloră, unde mai multe elemente ale caroseriei sunt vopsite în culori diferite.

Culorile au fost alese și create de către artistul Wotherspoon, care le-a botezat după mai mulți membri ai familiei sale. De exemplu, culoarea albastră Nash este prezentă la capotă, plafon, zona superioară a părții din spate și chiar la interior, acolo unde scaunele, panourile portierelor și marginile covoarelor sunt vopsite în această culoare.

Urmează culoarea verde Ashley, văzută la bara din față, la uși și la hayon, precum și la consola centrală, panourile portierelor și în partea inferioară a planșei de bord. Combinația de culori este alcătuită, în continuare, de un portocaliu Sean în zona aripilor față, oglinzilor exterioare, bara spate și habitaclu, precum și culoarea mov Loretta, prezentă la portiere și la volan.

Pe lângă vopseaua multicoloră, exemplarul unicat dispune și de materiale din dop de plută în locul unor materiale convenționale.

Acest material este prezent la planșa de bord, interiorul montanților A, partea superioară a volanului și, pe alocuri, la consola centrală.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru