Porsche: ediție limitată de mașini de espresso inspirată de modelul 911

de Silvian Irimia
Miercuri, 23.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche și producătorul italian de mașini de espresso La Marzocco au colaborat pentru a crea o mașină de espresso inspirată de legendarul model Porsche 911.

Aparatul de espresso este disponibilă pentru achiziție într-o culoare clasică pentru Porsche, numită Gri Neo. Pentru cei care doresc ceva mai colorat, există opțiunea de design Martini Racing, inspirată de modelul 911 Carrera RSR, care a câștigat cursa de anduranță Targa Florio din Sicilia în 1973.

Detalii mai mici de pe mașina de espresso fac, de asemenea, aluzii la caracteristicile Porsche. Mânerele de răsucire pentru abur și apă caldă sunt similare comutatorului pentru modurile de rulare, prezent pe multe dintre modelele mărcii.

În același timp, tava magnetică pentru scurgere și încălzitorul de cești utilizează același design de culoare ca pachetul Touring pentru Porsche 911 GT3. Manometrele analogice se inspiră din vitezometre, iar aluminiul, de obicei întâlnit pe jantele Porsche, este utilizat pentru mânerele rotative.

Mașina de espresso va fi dezvăluită săptămâna aceasta în mai multe locații din întreaga lume, inclusiv la Londra, Los Angeles și Shanghai.

Producția este limitată, doar 911 aparate fiind disponibile pentru achiziție la prețul de aproximativ 6.000 de euro în centrele Porsche, pe magazinul online Porsche și în magazinele Porsche Design.

Acestea pot fi achiziționate împreună cu accesorii potrivite, precum o râșniță electrică de cafea și cești de espresso și cappuccino asortate. Totuși, se pare că în mai puțin de 8 ore, tot stocul de aparate espresso a fost epuizat.

via Porsche

Comentarii (2)

  • Puteau lua o Jura, sa o “bage” într-o cutie cu design Porsche și să evite râșnița lui pește prăjit, adică espressor cu “cutie automată”… la banii ăștia ;)
    La un espressor Porsche o cafea trebuie să iasă și repede și bună și cu stil, ce naiba!
    Mă bucur ca nu i-au pus și ecrane așa cum au distrus cockpit-urile… eu le-am zis ca la un Porsche merge lemn, piele, aluminiu și cristale… să le ia naiba de ecrane!!! sunt bune Kia, Dacia etc.
    0 1
  • Sa compari un Marzocco cu un Jura e ca si cum ai compara un Porsche cu un Logan. Cei care apreciaza masinile se uita la Porsche, chiar daca unele lucruri le face mai bine Loganul (de exemplu caratul sacilor de cartofi). Asa cum cei care apreciaza cafeaua vor un espressor manual si o rasnita buna. Vorbesc din proprie experienta (cu cafeaua, bani de Porsche nu am)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru