Polestar prezintă noul concept electric BST: debut public la Goodwood

de Tiberiu Safta
Joi, 11.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a prezentat oficial noul concept electric de performanță BST. Acesta va fi demonstrat public în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.

Constructorul suedez de mașini electrice tocmai a dezvăluit un nou concept de performanță, cu ocazia Festivalului de Viteză de la Goodwood. Noul concept se numește BST și este un coupe electric de performanță pregătit special pentru circuit. Acest concept urmează să fie demonstrat public în cadrul evenimentului din Marea Britanie.

Caroseria noului concept este aceeași cu cea văzută la conceptul Polestar O2 din 2022, însă primește un pachet aerodinamic nou pentru performanțe superioare. Astfel, noul concept BST primește aripi laterale mai evazate decât cele văzute la conceptul O2, precum și un spoiler frontal nou, un eleron mare și jante de 22 de inch.

Conceptul este vopsit într-o nuanță de argintiu cu o grafică a numelui conceptului vopsită în părțile inferioare ale portierelor. Din păcate, Polestar nu a dezvăluit niciun detaliu tehnic despre noul concept.

Alături de noul concept, Polestar va demonstra public la Goodwood și viitorul model de serie Polestar 6.

Acesta urmează să fie lansat în 2026 și va fi o decapotabilă electrică de 884 de cai putere.

via Polestar

Comentarii (2)

  • Nu se apropie nici macar de model 3. Tesla are un avans de ani lumina fata de competitie. Vad tot mai multe pe strada, lumea incepe sa se destepte
    1 4
  • Pai nu au dat inca faliment?
    Eu asa auzisem de la Dutz si dan_grc.
    Pana in 2026 dau faliment si nu mai prezinta niciun Polestar 6.
    In curand si Volvo da faliment ca vor sa produca doar modele electrice si lumea cere disperata dieseluri. Prin Norvegia, Olanda circula numai BMW 2.0 diesel acum dupa ce au vazut cat de proaste sunt electricele in ultimii 10 ani.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru