Polestar are un nou CEO: marca suedeză va fi condusă de fostul șef Opel

de Tiberiu Safta
Joi, 29.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a anunțat oficial că va avea un nou CEO începând din 1 octombrie. Noul șef al mărcii suedeze va fi Michael Lohscheller, fostul șef Opel. El îl va înlocui pe Thomas Ingenlath, actualul șef Polestar.

Constructorul suedez de mașini electrice va avea un nou CEO începând din toamna acestui an. Thomas Ingenlath, actualul șef al mărcii scandinave, pe care o conduce încă de la înființarea sa din 2017, îi va lăsa locul lui Michael Lohscheller începând din 1 octombrie.

Michael Lohscheller este un nume cunoscut în industria auto. El a fost șeful Opel între 2017 și 2021, înainte să devină Global CEO la VinFast, constructorul vietnamez de automobile. Acolo, Lohscheller a deținut această funcție timp de 7 luni, înainte de a deveni președintele și CEO-ul Nikola Motor, un constructor de camioane electrice și alimentate cu hidrogen. Potrivit profilului său de Linkedin, Lohscheller a deținut aceste funcții până în septembrie 2023.

Polestar a avut parte de o fază de început excepțională, iar cu o gamă de modele mărită, Michael Lohscheller este liderul ideal pentru a ghida Polestar în următorul său capitol”, a declarat Winfried Vahland, viitorul președinte al mărcii.

via Polestar

Comentarii (2)

  • Iete d-aia nu rupe vanzarile Polestar ca n-are ceo.
    6 0
  • Ultimele poziții de conducere îl recomandă pentru succes, Nikola Motor s-a dovedit a fi o escrocherie, Vin Fast un start up vietnamez care vrea sa cucerească piața SUA, Polestar este oe drumul cel bun .
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru