Pachet M Performance Parts pentru noul BMW M5 Touring: elemente aerodinamice din fibră de carbon

de Tiberiu Safta
Joi, 12.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul pachet vizual M Performance Parts este acum disponibil și pentru BMW M5 Touring. Pachetul aduce numeroase elemente vizuale noi, în mare parte confecționate din fibră de carbon.

Constructorul bavarez a lansat oficial noul pachet M Performance Parts pentru noul BMW M5 Touring. Lansarea acestui pachet vine la scurt timp după ce BMW a mai lansat același pachet pentru varianta berlină a modelului de performanță. 

La fel ca întotdeauna, vorbim aici despre un nou pachet vizual care aduce beneficii în special pe partea aerodinamică. Noul pachet aduce un spoiler frontal împărțit în două bucăți, precum și praguri laterale noi și un difuzor aerodinamic mult mai pronunțat decât cel montat din fabrică. Toate aceste elemente sunt confecționate din fibră de carbon. Inclusiv capacul rezervorului de combustibil este făcut din același material ușor.

Exteriorul este completat de o grafică nouă vizibilă în părțile inferioare ale portierelor, precum și de o antenă creată din aramidă.

Noutăți sunt prezente și în habitaclu. Aici, noul pachet M Performance Parts aduce covoare noi cu margini care imită pielea și care conțin cusături decorative în culori contrastante.

De asemenea, cheia mașinii este îmbrăcată în alcantara și piele care imită fibra de carbon. La final, pachetul vizual mai aduce și o husă specială pentru o anvelopă. Husa include un mâner și marcaje speciale care indică poziția roții.

BMW nu a anunțat prețurile noului pachet.

via BMW

Comentarii (4)

  • In timp ce unii investesc in tehnologie si baterii, altii sunt preocupati de aspect...
    Greu sa evoluam cu astfel de companii si cocalarii care le cumpara produsele.
    0 5
  • Lasă Mihai, că toate investițiile în baterii ne-au adus bine și mai ales departe… foarte departe de ceea ce s-a vrut.
    Ce treabă ai tu în ce investește un producător premium care are obiectiv să vândă la “cocalari”? Nu ai de unde alege, nu sunt destui care fac mașini pentru foci?
    Electricității au investit în motoare de 500CP… perfect normal, necesar și nu-i așa ECO!!!
    2 0
  • pardon… “electrocutații”
    1 0
  • Nici nu am terminat de spus… “Stellantis va suspenda timp de o lună producția modelului electric Fiat 500 de la fabrica Mirafiori din Torino, din cauza cererii slabe de EV pe piața din Europa”
    Buna investiție nu?!?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru