Pachet de tuning pentru BMW M2: motorul dezvoltă 630 CP

de Alexandru Monenciu
Duminica, 14.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Germanii de la Dahler au dezvoltat un pachet de tuning Stage 2 pentru BMW M2. În urma îmbunătățirilor, motorul de 3.0 litri, twin-turbo, dezvoltă acum 630 de cai putere.

Dahler este una dintre companiile de tuning specializate pe îmbunătățirea modelelor BMW. Germanii aveau deja în ofertă un pachet Stage 1 pentru actualul M2, dar acum au anunțat debutul unui pachet Stage 2.

Cele mai notabile modificări se regăsesc sub capotă. Motorul de 3.0 litri twin-turbo a primit o admismie nouă, Eventuri, un sistem de evacuare din inox și un soft revizuit. În consecință, acum dezvoltă 630 de cai putere și 750 Nm.

Și suspensia a fost modificată. Clienții mai pot opta și pentru conducte de frână noi.

Pentru exterior, Dahler a pregătit o serie de componente din fibră de carbon. De asemenea, grila frontală a fost revizuită, iar în spate avem un eleron fix și un difuzor de aer nou.

Pachetul Stage 2 aduce câteva îmbunătățiri și pentru interior, inclusiv un volan îmbrăcat în Alcantara, cu funcție de încălzire, și un schimbător de viteze nou pentru versiunile echipate cu transmisie manuală.

via Carscoops

Comentarii (26)

  • Specialiștii ar spune că n-ar fi fiabil 630 de cai dintr-un motor de 3 litri, de parcă un astfel de model ar parcurge sute de mii de km . Noul M5 s-a îngreunat cu peste 400 kg față de fosta generație, prin hibridizare, pentru a obține 718 cai, dintr-un V8 de 4.4, fiind mai lent, fără baterii putea sa aibă maxim 650 de cai și sa fie mai performant prin optimizarea cutiei, evacuării, a sistemului x-drive, deci hibridizare făcută de ochii lumii, ca așa e moda, aștept viitorul M5 electric din 2032, de 2.9 tone .
    6 2
  • un cetatean
    Statistica pe 2020, dupa acest an accidentele au scazut usor, marci implicate in accidente, soc si groaza, Dacia pe primul loc, cine ar fi crezut mascariciule ca sunt mai multe Dacii decat Bmw ? Apoi Ford, Mercedes, abia pe patru Bmw, dar stirile cu Bmw fac rating mai mare decat orice alta marca, pt ca sunt multi fraieri care pun botul fara sa verifice exact statisticile .


    https://www.observatorulph.ro/auto-moto/2601042-ce-marci-de-masini-au-fost-implicate-cel-mai-des-in-accidente-rutiere-grave-in-romania-in-ultimul-an#:~:text=Conform%20datelor%20furnizate%20de%20Poli%C
    4 1
  • Si eu care credeam ca BMW nu face reclama la putere si viteza si agresivitate in trafic.
    Banuiesc ca trebuie 630 CP sa se plimbe baietii linistiti cu 50 km/h prin orase si 130 km/h pe autostrazi.... Cat consuma si cat polueaza mizeria asta???
    2 3
  • @un cetatean
    E chiar o jignire pentru BMW sa nu prinda top 3. Dar articolul e vechi si din 2020 avem aceeasi statistica cu primii in top la accidente mortale rutiere.
    La polul opus sunt tarile cate aleg Volvo inaintea BMW. Stiu ei de ce: si nefiabile si nesigure probabil....a si sunt Made in China, ca uitasem...
    Pentru ce face BMW masina cu 630 CP? Unde scrie ca e pentru circuit????
    2 3
  • @un cetatean
    Ceva mai nou:
    https://www.monitorulcj.ro/actualitate/118612-romania-are-cea-mai-ridicata-rata-din-uniunea-europeana-a-deceselor-cauzate-de-accidente-rutiere
    "Rata mortalității rutiere: cea mai scăzută în Suedia, cea mai mare în România".
    Puneti mana pe carte baieti!
    Cu alde gargara nu ajungem bine.
    BMW face masini pentru cocalari, Dacia si ford pentru saraci...
    Volvo are aceleasi preturi cu BMW dar ofera siguranta superioara.
    1 3
  • @dan_grc
    Fix de astea avem nevoie acum.
    BMW are grija si de natura si de civilizatie pe strazi cu masinile astea cu 600 CP.
    Urmeaza reclama cu siguranta superioara a acestei masini care la 200km/h se aseaza foarte bine pe sosea si in curbe si sigur poti face drifting controlat cu ea...
    Marca BMW ar trebui amendata pentru instigare la omor deosebit de grav.
    2 2
  • @dan_grc
    Ai dreptate, este fiabil si nu parcurge multi km.
    Unii nu reusesc nici 10 km pana la primul pom sau stalp.
    https://www.autoevolution.com/news/2018-bmw-m5-first-edition-totaled-in-brutal-crash-125444.html
    https://www.autoevolution.com/news/deliveries-of-the-new-bmw-m4-begin-in-germany-first-crash-already-on-file-photo-gallery-82896.html
    Arata bine ambele cu upgrade de pom:))
    Cat de prost trebuie sa fii sa dai o gramada de bani pe reclame la BMW-URI super tari si sa te infingi cu ele in pomi?
    1 2
  • Mi se pare amuzant cum la un singur articol si la un singur comentariu dat de Dan a aparut aceeasi persoana cu diferite personalitati care il ataca atat pe el cat si marca BMW absolut gratuit. Ce a ajuns sectiunea asta de comentarii..aproape ca mi-e dor de era Edikk
    2 0
  • https://www.automarket.ro/tv/comparative/audi-s3-i-ntlnete-rivalii-ntr-o-curs-de-acceleraie-cine-trece-primul-linia-de-sosire-9295.html
    De articolul asta ce parere ai?
    Nu-i asa ca germanii promoveaza siguranta pe sosele?
    0 1
  • Mie nu mi se pare amuzant deloc ca trebuie sa trec peste limitatoare de viteza, ca masinile noi trebuie sa aiba tot felul de sisteme de monitorizare extra pe care noi le platim, ca in viitorul apropiat trebuie sa iei masini care au ca sistem recunoasterea semnelor de circulatie (vitezei maxime pe tronsonul de drum) si multe altele, doar pentru ca anumite companii promoveaza viteza excesiva.
    Tu ce crezi, reusesti cu masina asta sa treci de vreun speed bump cu 30 km/h la ce joasa e?
    Stii cati cumpara masini din astea ai plang pe langa ele ca le fac praf imediat?
    Ti-ar conveni sa ti se puna le drumul unde locuiesti vreo 5 limitatoare de viteza peste care sa treci zilnic z doar pentru ca ai un retard in zona care e mai smecher?
    Nu mi se pare normal ca sa sufere o intreaga comunitate doar pentru ca sunt vreo 2-3 Dorei smecheri care nu stiu carte si nu stiu sa citeasca, probabil ca au luat permisul cu spaga si au furat banii sau direct o astfel de masina.
    Iar cand va aud ca BMW nu face reclama la agresivitate ma amuz copios.
    Cu o astfel de masina la ce indeamna BMW???
    0 1
  • Este un produs de nișă, doar pentru cei cu mulți bani care vor jucării. Nu cine își cumpără așa ceva face drame pe șosele indiferent ce conduce. Cei care își permit așa ceva au multe motive să trăiască. Se vor juca cu ele în locuri special amenajate.
    Cum zice Tavi, unii comentează cu aceleași clișee indiferent de articol, plictisitor…
    Acest M2 este o bijuterie, dar mai sunt și alte opțiuni pentru cine este interesat.
    PS în Finlanda sunt mini circuite unde lumea își poate testa limitele atât auto cat și moto… plus ca au o infrastructură mult mai bine dezvoltată față de RO.
    Am mai spus și repet, pe “șoselele” se conduce periculos, pentru că nu le avem.
    Sigur, că educația este necesară, dar nouă ne lipsește “alfabetul”, condusul este folosit în multe țări ca o metodă de relaxare, să calmeze etc. Putem spune așa ceva despre condusul prin RO?
    2 0
  • In Finlanda sunt niste amenzi speciale pentru cei care conduc agresiv si depind de salarii, iar acolo nu iau politistii spagi.
    Si finlandezii au scris articole faine, tot asa clisee dupa cum zic unii:
    https://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1690757
    Citam titlul: "New Finnish study confirms that BMW and Audi owners drive like idiots" asta e universal valabil si in Suedia, Olanda, Marea Britanie, etc.
    https://www.boostcruising.com/talk/2660416-Scientists-Confirm-Link-Between-BMW-Ownership-AND-Being-AN-Asshole.html
    In Suedia studiu facut de companiile de asigurare: https://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1003723
    "They found that BMW drivers are 10 times more likely to have a single-car accident than a Toyota driver and twice more likely than the average car and by far the worst of all drivers."
    Deci au toti ceva cu voi!!! Clisee si acuze fara sa fiti vinovati.
    Hateri toti.
    2 3
  • @Dutz… cred ca nu vrei sa vezi pădurea de copaci. Este normal ca cineva “sa câștige” locul întâi și la accidente. Dar, nu mașinile fac accidente ci cei care la folosesc necorespunzător. Acești indivizi nu sunt “asamblați” de BMW, nu sunt educați de BMW și li se rupe de reclame. Ei știu tot și de cred invincibili. Dacă, să presupunem că BMW dispare (ca prin minune), crezi că vor dispare dobitocii? Ca și cum în SUA ai interzice arma cu care s-a încercat asasinare lui Trump. Sunt foarte multe mașini puternice, de exemplu T6 de la Volvo are 340 CP. S-au interzis multe reclame la multe produse (unele care ucid muuuult mai mult decât mașinile toate la un loc) în lume și este normal ca atunci când sunt drame să se ia anumite măsuri, unele cu zero rezultate, dar se vor lua măsuri, asta este.
    Poți aduce oricâte link-uri si dovezi ale accidentelor în care unii au condus BMW nu vor influența cu nimic situația…
    PS in unele țări au “ieșit” alții pe primul loc și ei sunt de vină? Și ei promovează condusul sportiv?
    După mintea voastră ar trebui să-și închidă afacerea, ca așa vreți voi, ca aveți voi niște link-uri… penibil!!!
    Cum ai face tu o reclamă la o mașină care are peste 300 CP?
    Da BEV-urile cu peste 400 CP nu încurajează condusul “sportiv”?
    2 1
  • Un măscărici care nu se dezminte, în primul rând nu are cum sa găsească ca marca BMW produce cele mai multe accidente, pentru ca statistic este imposibil, sunt mult mai multe alte mărci pe șosele, diferența o face can can-ul promovat de televiziuni și mediul online, un accident cu Bmw face cât alte cinci cu mărci de volum, ca rating, se strâng amatorii la astfel de știri ca fluturii la bec, în orice accident se specifica din titlu marca doar dacă este Bmw, în rest nici vorbă, exceptând mărcile exotice .

    Bmw promovează iresponsabilitatea cu sute de cai, dar electricele de 500, 700, 1000 de cai ce promovează ? Accelerația sub 2 secunde și frânarea când se poate, dacă mai ai loc, nu ? Dacă mi-as pune mintea cu tine, as găsi sute de link-uri cu șoferi Tesla care au produs accidente grave, nu la noi, ca sunt mai puține exemplare, dar în SUA în principal pentru ca sunt cu sutele de mii, jde mii de accidente cu Tesla " parcate " în case, magazine, parcări, trotuare, mașini de poliție, deci ce promovează Tesla ? E o întrebare retorică, nu te mai screme .
    2 2
  • Adevarat ca niste indivizi fac accidentele, ei sunt retarzii intrati in statistici.
    Se pare ca nici lui Dan nu ii place ce zic olandezii, finlandezii, suedezii, englezii, romanii... sunteti COCALARI internationali.
    https://www.carscoops.com/2022/02/bmw-driver-gets-a-rude-awakening-while-speeding-through-traffic/
    Niste retatdati care vreti sa fiti voi smecheri.
    Eu nu vad padurea? Dar articolele scrise de suedezi, finlandezi, olandezi, cum sunt?
    Sau tot eu le-am scris si pe alea??? Filmele cu retarzii care fac intrecere cu 300 km/h pe autostrada tot eu le-am pus pe net???
    BMW promoveaza condusul agresiv, au avut reclamele interzise pentru asta!!!! Nu mai mintiti!!!!
    Sunteti COCALARI, Assholes, idiots si cum va mai zic altii in diverse limbi pentru ca asta e imaginea marcii international.
    Se adreseaza marlanilor dornici sa arate ca sunt ei puternici.
    De aia kituri sportive si sute de cai pentru masini.
    Si nu as avea nimic daca nu ar trebui sa merg pe aceleasi drumuri pline de limitatoare de viteza si sa platesc asigurari marite an de an pentru ca alti retarzi fac accidentele si circula ei cu viteza ca au masini cu 600 CP.
    Sa ii convigeti si pe finlandezi, suedezi, olandezi ca nu sunteti prosti, retardati, marlani. Ca ei asa va vad. Deci nu sunt eu problema, cand milioane de oameni din tari straine scriu despre voi ca sunteti prosti. Sa le ziceti lor ca nu sunteti, ca eu am cunoscut destui care se incadreaza perfect in descriere.
    https://goshorty.co.uk/blog/rudest-car-drivers/#:~:text=According%20to%20our%20latest%20nationwide,impolite%20motorists%20on%20Britain%27s%20roads.
    Si la englezi la fel: cei mai agresivi si marlani: BMW, Audi, Mercedes.
    Aceeasi statistica e valabila si in Romania.
    Dar na, are toata lumea ceva cu voi.
    1 3
  • @dan_grc
    Are lumea ceva cu posesorii de BMW-uri.
    Este hateri, nu-i baga in seama si tu.
    Nu isi permit si ei asa ceva si de asta:
    https://youtu.be/djP-aNQEGjM?si=QurbGPEWTAEUsGsH
    https://youtu.be/GHw2SWjx6NM?si=luZRHkMLK-xKvNqI
    Se oftica si ei ca nu au 10-15000 euroi sa isi ia masini adevarate sa poata si ei face niste intreceri pe autostrazi.
    Tu ai luat sigur BMW ca e buna, nu bate, nu troncane, nu completezi cu ulei, faci service la reprezentanta mereu, ai bani si de anvelope si de motorina. Asta aud la toti, dar ma intreb de ce merg baietii cu anvelope vai de ele, baga motorina de 5 lei sa mai mute troaca si la service trec la 5 ani, ca e scump.
    M2 asta e pentru copii mici, aia mai saraci, M5 e pesa adevarata ca are si mai multi cai si e si mai mare si mai tare in parcare.
    1 2
  • @dan_grc
    Lasa ca ii convingi tu pe straini ca se screm degeaba cand fac articole despre voi.
    Si mai vezi ca e un site de unora: timesnewroman.
    Daca cauti acolo cocalari cu BMW gasesti o intreaga colectie despre voi.
    https://www.timesnewroman.ro/life-death/cocalar-care-circula-pe-banda-de-autobuz-obligat-sa-ia-40-de-calatori-in-bmw/
    Sa le faci si lor i reclamatie ca au ceva cu voi.
    0 2
  • Lasa, nu mai fi suparat.
    Uite ceva sa te amuzi:
    https://www.timesnewroman.ro/monden/un-sofer-de-bmw-a-dat-atat-de-multe-flashuri-ca-si-a-consumat-bateria-dintr-un-singur-drum/
    https://www.timesnewroman.ro/life-death/doua-bmw-uri-care-circulau-in-sens-opus-au-provocat-o-tornada-pe-dn2/
    https://www.timesnewroman.ro/life-death/politia-cumpara-inca-800-de-bmw-uri-ca-pe-primele-le-au-pierdut-politistii-la-zaruri-cu-interlopii/
    0 0
  • @baiatu' care e impotriva germanilor

    Nu ma intelege gresit, nu ii ridic in slavi pe nemti, am renuntat de ceva vreme in a le lua masinile dar trebuie sa intelegi ca producatorul nu prea are treaba cu consumatorul, cand vin in Ro vad mult mai multi teribilisti cu Logan sau Passaturi vechi decat cu BMW-uri noi.
    Deci troll-ul asta e complet gratuit, cretini sunt la orice marca, daca iti iei BMW nu inseamna ca masina aia merge doar cu acceleratia la podea, altfel ii moare motorul, inseamna ca mintea unora de babuini cauta afirmare si sunt inconstienti dar repet, asta nu se intampla doar la BMW/germani. Si sa iti mai zic un lucru, cum se face in vestul europei nu vezi soferi de BMW agresivi, sau de orice alta marca? Deci are legatura strict cu mentalitatea unor ghertoi care cand dau de volan se cred zei. Asa ca hai sa apreciem ingineria unei masini si nu bolovanii care le conduc.
    1 0
  • Pai daca in vestul Europei nu vezi soferi de BMW agresivi, cum se face ca cei cu BMW sunt primii la cei mai prosti soferi din: Olanda, Franta, Germania, Norvegia, Suedia, Finlanda, Anglia???
    Deci si acolo are lumea ceva cu ei?
    E drept ca acolo ii arde si nu iau politistii spagi ca in Romania, dar cauta sa vezi care sunt cei mai prosti si agresivi soferi din fiecare tara vest europeana.
    Pune si rezultate aici, ca sa vedem si noi ca nu sunt eu.
    Te ajut:
    https://www.atlas-mag.net/en/article/the-worst-drivers-are-behind-the-wheels-of-german-cars
    https://www.thetimes.com/world/europe/article/german-drivers-more-aggressive-pandemic-dlmdbktmt
    https://www.yallamotor.com/news/german-bmw-owners-are-the-most-dangerous!-162
    https://bimmerlife.com/2020/10/31/study-bmw-drivers-are-the-rudest/
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-6525515/The-worst-drivers-wheels-German-cars-like-BMWs-Audis-Mercs-study-reveals.html
    Deci cum stam? Asa e ca are lumea asta rea ceva cu ei? Nu doar in Romania, e peste tot si cica nu are legatura cu marca, dar totusi???
    Cand vine marca asta mizerabila care face reclama agresiva la cai putere, liniute peste liniute, drifting, oare nu are nicio legatura??? Deci lumea nu ia BMW pentru ce vede in reclama, il ia pentru fiabilitate deosebita, ca de aia iau astia sh-uri rupte in doua, accidentate 90% dat vandute ca masini fara accident.
    Voi oare cand va treziti si nu mai mintiti???
    Sunteti samsari si vreti sa vindeti si voi cotetele???
    0 1
  • Nu prinzi esentialul, nu e nimeni samsar, stai linistit. Daca tu iti iei masina dupa o reclama ai o mare problema, dupa cum am zis, daca mergi normal cu masina nu iti moare motorul si nici nu se strica. Lumea isi ia o anumita marca care considera ei ca le ofera pachetul cat mai complet pentru ce au ei nevoie. Ce schimbare crezi tu ca faci pe un forum de stiri auto legat de niste idioti care pot conduce absolut orice marca(cum au zis si altii, de cei cu alte marci nu se scrie ca nu ar face rating publicatiile respective) unde ar trebui sa se comenteze strict de ingineria/tehnologia/design=ul masinii respective si nu despre proprietari. Asta e esentialul pe care trebuie sa-l extragi, tu acum esti doar hater si atat, comentariile tale nu au nicio legatura cu specificul acestui site. Daca vrei sa te iei de proprietari mergi si comenteaza la activistii din domeniul asta
    1 0
  • https://www.romaniatv.net/interlopul-robert-nica-aflat-pe-lista-celor-mai-cautati-infractori-romani-a-fost-implicat-intr-un-grav-accident-in-italia-in-ce-stare-se-afla-fostul-lider-al-clanului-sportivilor_8409712.html
    Daca marca face reclama agresiva, daca produce masini puternice si vezi mereu comparative intre BMW, Audi, Mercedes...atunci cred ca nu pricepi unde tinteste marca cu reclamele.
    Ai o stire cu un interlop care a facut un grav accident. Este doar o stire, ca daca te uiti la adunarile smecherilor, vezi aliniate BMW-uri, Audi si Mercedes, care mai de care mai puternice. Ei nu isi iau masini pentru ca s-ar pricepe la masini, habar nu au pentru ca nivelul lor de educatie e jalnic, ei iau masini dupa reclame.
    Am vazut stiri cu retarzii cu BMW-urile ramasi pe plaje in Grecia, in Belgia, etc.
    Daca tu nu intelegi fenomenul, este grav.
    E normal sa va aparati, ca nivelul de educatie este cel dorit de cei de la BMW.
    Cu cat mai multi limitati, cu atat mai mari vanzarile si profitul lor.
    Lucrurile sunt Clare, marca face reclama agresiva si se adreseaza marlanilor.
    Despre tehnologie....sa lasam pe altii sa faca masini care stau pe strazi.
    0 0
  • Citam:
    "A fost prins de mai multe ori conducând drogat, iar permisul de conducere i-a fost suspendat, potrivit Gandul. Cu toate acestea, a continuat să conducă ilegal, fiind surprins de poliție în timp ce se afla la volanul unui BMW nou achiziționat. În urma unei încercări de a scăpa de poliție, a provocat un accident, lovind alte mașini."
    O alta pura coincidenta ca drogatii si betivii aleg BMW-uri.
    0 0
  • @Dutz… calm omule ca îți blochezi sfincterul, și am auzit ca-i grav (ca tot ai adus vorba de aceea parte a corpului).
    După “intervenția” ta cocalarii își vor înlătura tatuajele și lanțurile, își vor lua Spring-uri etc.
    Nu mai locuiesc în RO de peste 10 ani, dar vin cam de 3 ori pe an și-mi pare nespus de rău să văd că ai dreptate. Este multă mârlăniei, nepăsare și indolenta… iar de corupție nu mai zic că este o aventură orice călătorie cu mașina prin România, unde mai pui că-s dependent de rulota și o trag tot timpul după mine. Nici la un magazin când cumperi ceva nu mai găsești o conexiune umană, roboți obosiți și frustrați.
    Doamne feri să vrei să mergi într-o vacanță… ne trebuie relații și “pile” să găsim ceva decent si cu bun simț (pe mine faza cu mâncatul nu ma interesează ca sunt o fire sportivă și deci mai cu acțiune în aer liber). Te asigur ca dacă te întâlnești cu mine în trafic, nu dau flash-uri, claxoane, șicane samd indiferent dacă conduc un Volvo, WV sau BMW. Chiar din contră îmi place și mă simt mult mai bine când îl las pe alții să “meargă”, calmul și răbdarea aduc mai multe satisfacții în cam toate situațiile.
    Poate vrei și tu să încerci ;)
    0 0
  • Dupa interventia multora cocalarii raman cocalari si nu se vor schimba. Sunt multi care fac studii, fac caterinca (gen Times New Roman), scriu multe despre ei si nu au baietii nicio treaba, pentru ca la gradul lor de cultura nu ajunge nimic.
    Deci nu sunt eu cel care am publicat articolele din Suedia, Finlanda, Olanda, Anglia despre "idiots, assholes, stupid people ".
    Eu sunt calm, nu-ti face griji. Conduc linistit orice masina si am condus multe la viata mea. Imi place sa testez ce apare nou pe piata.
    Dar ce am vazut peste tot prin Europa e ca astia cu BMW-urile sunt ei mai smecheri si nu sunt regulile facute pentru ei si nici limitele de viteza.
    0 1
  • Unii cu BMW-uri, nu ăștia!!!… asta cred ca ar trebui sa spui când ești calm. Eu i-am văzut pe unii cu BMW, care semnalizează, conduc decent, parchează corect… și cum spui unii (posibil mai mult ca la alte mărci) care sunt adevărate pericole, și am văzut pe unii care nu conduc BMW-uri în aceeași situație.
    Zicea un coleg pe aici că în cazul unui accident se face mai mare tam-tam (dramă exagerată) daca-i un BMW implicat (nu ca la condus un dobitoc), am prins o știre (live), autorul accidentului la volanul unui bolid BMW, era un 320 i. Bolid cu nici 200 CP???
    Întrebarea este cu ce vrei tu să rămânem din postarea ta? Ce vrei să schimbi?
    Din nou, vreau să clarific că rezonez cu frustrarea ta referitor la cum suntem catalogați noi ca români… pentru că unii (nu toți, nici măcar majoritatea fac ce fac), mai ales că sunt plecat din țară.
    Pe de altă parte lumea care ne etichetează doar în mod negativ nu este chiar obiectivă și nici neapărat relevantă. Prea ne pasă de ce cred unii și alții.
    Sunt milioane de români în afara țării și marea majoritate sunt oameni care muncesc cinstit, au familii, sunt integrați și respectați în comunități, eu personal nu am avut nici o problemă majoră, ca să compar cu un american (SUA) să zicem… suntem mai bine primiți, pararea mea.
    Clar sunt excepții și situații regretabile, dar asta este specia umană, ne place să facem dandanale.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru