(P) Premieră în România: Spotawheel, platforma unde găsești mașini rulate verificate, cu garanție

de Bogdan Mirică
Miercuri, 27.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Platforma Spotawheel debutează oficial și pe piața din România. Aici poți găsi mașini rulate, cu verificare tehnică în peste 200 de puncte și cu garanție de până la 5 ani. În plus, dacă te răzgândești, în 14 zile primești altă mașină sau banii înapoi.

Pe o piață a mașinilor second-hand unde este foarte dificil să găsești transparență, istoricul clar al unei mașini a devenit un factor care influențează mult decizia de cumpărare. Transparența trebuie garantată din momentul în care ai accesat anunțul de vânzare, așa că o platformă cu renume, unde găsești mașini atent verificate, este un ajutor neprețuit pentru un cumpărător.

Începând cu data de 26 aprilie, piața auto din România a primit un jucător important în acest segment. Este vorba despre Spotawheel, o platformă nou lansată la noi în țară, dar cu o experiență vastă pe alte trei piețe importante din Europa: Grecia, Polonia și Germania.

MAȘINI RULATE VERIFICATE, CU KILOMETRI REALI

Pentru că într-un anunț auto mașina trebuie prezentată obiectiv și clar, este bine să înțelegem și noi cât se poate de clar ce înseamnă Spotawheel. Platforma de încredere garantează tehnologie de ultimă oră pentru mașini rulate, reușind, astfel, să conceapă o rețetă nouă pentru întregul proces de cumpărare-vânzare. Tot acest proces oferă, atât cumpărătorilor, cât și vânzătorilor, valoare, transparență și satisfacție la cel mai înalt nivel.

Mașinile pe care le găsiți pe platforma Spotawheel sunt verificate în prealabil. Ce înseamnă această verificare? E simplu: nicio mașină nu are accidente în istoric, a fost verificată pentru a nu avea probleme de natură mecanică și, foarte important, numărul de kilometri este unul real. Știm cu toții că în România acest aspect este deja o problemă națională.

RAPORT DE INSPECȚIE DETALIAT LA FIECARE MAȘINĂ

Pe Spotawheel o să descoperi o selecție de mașini rulate, verificate, gata să ajungă la ușa cumpărătorului după numai câteva click-uri.

Și pentru că trebuie să știi ce cumperi, aici vei găsi mașini cu un raport de inspecție detaliat, informații extinse despre mașină și fotografii la rezoluție înaltă. Exact ce te aștepți să primești pentru a lua o decizie corectă, informată și transparentă. Este suficient să vă spunem că raportul de inspecție tehnică are peste 200 de puncte și parcurge elementele esențiale ale mașinii.

Spotawheel propune o experiență de cumpărare online ușor de folosit. Utilizatorul completează doar câțiva pași cu informațiile esențiale (bugetul clientului, tipul de caroserie dorită, combustibil, transmisie, stil și date de contact).

TEST DRIVE, GARANȚIE DE PÂNĂ LA 5 ANI ȘI POLITICĂ DE RETURNARE

Chiar dacă vorbim despre mașini rulate, Spotawheel le oferă potențialilor clienți posibilitatea unui test drive sau posibilitatea de a cumpăra mașina online. Fără bătăi de cap. Unde mai pui că poți opta pentru garanție de până la 5 ani, ca să poți dormi liniștit și împăcat cu decizia luată.

Și dacă nici așa nu ești convins 100% sau ai dubii asupra deciziei, Spotawheel a pregătit și o politică de returnare. În 14 zile de la achiziție poți cere înlocuirea mașinii sau rambursarea 100% a banilor achitați.

SPOTAWHEEL SATISFACE NEVOIA DE ONESTITATE PE PIAȚA MAȘINILOR RULATE

Creată inițial de un grup de mecanici auto care visa la o piață sinceră de mașini second hand, sub numele de Spotmechanic, compania Spotawheel s-a transformat constant și a continuat acest demers, redefinind „încrederea” în industria auto.

Spotawheel este platforma de cumpărare și vânzare de mașini second-hand cu cea mai rapidă creștere din Europa, mizând pe un proces transparent de achiziție.

„Pentru că ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri, Spotawheel își propune să răspundă direct nevoilor consumatorilor, astfel că obiectivul nostru principal pentru 2022 este să ne consolidăm poziția drept un pionier al platformelor de vânzare-cumpărare a mașinilor second-hand, aducând inovația pe piața din România. Am identificat nevoia românilor de încredere, onestitate și calitate privind mașinile de care sunt interesați, iar noi venim în ajutorul lor cu un proces transparent și sigur de achiziție”, a declarat Dan Croitoru, General Manager Spotawheel România.

Comentarii (1)

  • Tudose Hagi
    UltImul preț?
    Stimă!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru