Opel Astra by Irmscher

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 22.05.2010
Tunerii germani de la Irmscher au pregătit un pachet aerodinamic şi de performanţă pentru Opel Astra. Cu ajutorul acestuia, modelul german livrează până la 200 de cai putere.

Esential

200 de cai putere dezvoltă propulsorul lui Opel Astra în urma modificărilor aduse de Irmscher

Casa de tuning germană Irmscher a pregătit un pachet aerodinamic şi de performanţă pentru Opel Astra. Pentru dezvoltarea acestui kit, tunerii germani au ales ca punct de referinţa versiunea care dispune de propulsorul turbo de 1.6 litri. În ceea ce priveşte motorul lui Opel Astra, acesta reuşeşte să livreze 200 de cai putere şi poate să dezvolte un cuplu maxim de 295 Nm mulţumită modificărilor aduse de casa de tuning Irmscher.

Modificările exterioare aduse de Irmscher sunt de mare efect. Germanii au vopsit grila maşinii in negru, au restilizat spoilerul din faţa, au montat praguri laterale şi au adăugat un deflector de aer. Modificările estetice nu se termină aici. Irmscher nu a uitat nici de eleronul discret de pe hayon sau de evacuarea cu patru ţevi de eşapament.

Pentru ca tuningul exterior să fie complet, germanii au dotat Opel Astra cu jante ale căror dimensiuni variază între 18 şi 20 de inch. Pentru o mai bună stabilitate si manevrabilitate, inginerii germani au decis să micşoreze garda la sol a maşinii cu 30 de mm.

via | Carscoop

Comentarii (4)

  • Bun
    dezvolta un cuplu foarte mare pentru un motoras de 1.6 si arata foarte bine
    9 1
  • Alina GT
    si un lag turbo imens
    0 12
  • @ alina..
    de cand nu ai mai condus un turbo benzina? sau, ai condus un turbo benzina?
    11 0
  • Alina GT
    am condus inainte sa te nasti tu mai RTI!
    0 12

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru