O nouă imagine teaser cu viitorul BMW XM. Intră în producție până la finalul anului

de Alexandru Monenciu
Sambata, 10.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o imagine teaser nouă cu viitorul model plug-in hybrid XM. Acesta este programat să intre în producție până la finalul acestui an.

Debutul noului BMW XM este foarte aproape, modelul de performanță al bavarezilor fiind programat să intre în producție până la finalul acestui an. Primele exemplare sunt așteptate să ajungă în showroom-uri la începutul lui 2023.

Până atunci, însă, BMW publică acum o nouă imagine teaser care se concentrează pe luminile de zi subțiri și, mai ales, pe grila frontală iluminată.

BMW XM va fi echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid. Acesta va fi format dintr-o unitate termică V8 de 4.4 litri, twin-turbo, și un motor electric. Ansamblul ar urma să dezvolte 650 de cai putere și 884 Nm cuplu.

Conceptul cu același nume dispune de 750 CP, această cifră urmând să fie oferită de versiunea XM Black Label care va debuta ulterior. Transmisia va fi una automată cu 8 rapoarte, iar autonomia electrică va fi cuprinsă între 50 și 80 de kilometri.

Printre altele, XM va avea un sistem de direcție integrală pentru un plus de manevrabilitate.

via BMW

Comentarii (4)

  • Mircea Badea
    zici ca are 2 guri de canal in bot...asa ceva...
    4 3
  • Toți ne întrebam ce părere are Mircea… si nu ai “dezamăgit”.
    6 0
  • Daniel
    Grila mi se pare mai mica ca la concept
    3 1
  • Nimic nou. Același rât de porc hidos.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru