Noutăți pentru Mercedes-Benz Clasa C și GLC: cel mai nou sistem MBUX

de Alexandru Monenciu
Luni, 13.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelele Clasa C și GLC. Lista include cea mai nouă versiune a sistemului multimedia MBUX, dar și culori exterioare noi.

Clasa C și GLC sunt cele mai vândute modele din portofoliul germanilor de la Mercedes-Benz. Pentru a păstra interesul clienților, constructorul din Stuttgart anunță acum o serie de îmbunătățiri pentru cele două modele.

Înainte de toate, nemții au instalat cea mai nouă versiune a sistemului multimedia MBUX, care integrează conexiune 5G. De asemenea, sunt disponibile o serie de aplicații pentru conținut video, jocuri și video conferință. Acestea vor putea fi descărcate over-the-air de pe platforma Mercedes me.

Tehnologia MBUX Entertainment Package Plus face parte din pachetul opțional Premium Plus. Acesta din urmă integrează acum și sistemul audio Burmester 3D.

CULORI EXTERIOARE NOI

Apoi, atât Clasa C cât și GLC primesc nuanțele exterioare Gri Alpine Uni și Verde Silver Metallic, această din urmă fiind rezervată doar pentru SUV-ul GLC. Opțional, clienții pot opta pentru un volan care nu este îmbrăcat în piele naturală (rezultă un interior fără piele).

Cu ajutorul inteligenței artificiale, Mercedes-Benz a pregătit câteva funcții automate, sau rutine dacă vrei.

Spre exemplu, Cold Days pornește încălzirea în scaune atunci când temperatura exterioară scade sub o anumită valoare.

Nu în ultimul rând, GLC SUV și GLC Coupe pot fi comandate acum alături o cheie digitală. Această funcție transformă telefonul într-o cheie de acces.

Versiunile îmbunătățite ale lui Mercedes-Benz Clasa C și GLC pot fi deja comandate în Germania. Prețurile încep de la 47.730 de euro (Clasa C), respectiv 59.809 euro pentru SUV-ul GLC.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru