Noutăți pentru Land Rover Discovery: motor diesel cu 350 CP și ediție aniversară

de Alexandru Monenciu
Sambata, 13.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover anunță o nouă motorizare diesel mild-hybrid pentru modelul Discovery. Totodată, SUV-ul primește și o ediție aniversară pentru a marca 35 de ani de activitate.

Land Rover Discovery a debutat în urmă cu 35 de ani. Actuala generație a fost prezentată în 2016, iar în 2020 a primit un facelift. Chiar și așa, vânzările nu au fost cele mai bune.

Constructorul britanic de automobile nu a uitat, însă, de Discovery. SUV-ul primește acum o nouă motorizare în Europa, dar și o ediție specială care marchează cei 35 de ani de activitate. Este denumită, sugestiv, 35th Edition.

Potrivit celor de la Land Rover, noul Discovery 35th Edition va fi oferit într-un număr limitat de exemplare. Are embleme speciale, o grilă finisată în nuanța Bright Atlas, jante negre de 22 de inch, etriere negre, iar singurele nuanțe exterioare disponibile sunt Negru Santorini și Gri Carpathian.

Pielea Ebony, inserțiile Windsor și ornamentele Titanium Mesh vor putea fi regăsite la interior. Pe lista de dotări standard regăsim scaune față cu funcție de încălzire, ventilație și masaj, reglabile pe 20 de direcții, trapă panoramică, Head-up Display, zonă de încărcare prin inducție pentru telefoane și sistem de climatizare pe 4 zone.

În ceea ce privește noua motorizare primită de Discovery, aceasta este denumită D350 și este compusă dintr-un motor de 3.0 litri diesel, cu 6 cilindri, sistem mild-hybrid la 48V, transmisie automată cu 8 rapoarte și tracțiune integrală.

Oferă 350 de cai putere și 700 Nm cuplu, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 6 secunde.

via Carscoops

Comentarii (4)

  • Utter tosh.
    2 0
  • George Simion
    dizal euro 7?! nu cred ca exista asa ceva.
    4 0
  • Clique
    Câte motoare o să schimbe clienții ?
    Că sunt destui care abia au ajuns la 100.000 și deja au câte 2 sau 3 motoare schimbate
    1 0
  • Seriff
    ''În ceea ce privește noua motorizare primită de Discovery, aceasta este denumită D350 și este compusă dintr-un motor de 3.0 litri diesel, cu 6 cilindri, sistem mild-hybrid la 48V, transmisie automată cu 8 rapoarte și tracțiune integrală.''
    Hopa, pai cum? Ca parca nu vrea nimeni diesel, asa zic expertii de pe AM.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru