Noutăți pentru Hyundai i30 N hatchback: elemente vizuale noi și instrumentar digital mai mare

de Tiberiu Safta
Vineri, 19.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a pregătit câteva noutăți minore pentru varianta hatchback a lui i30 N. Hot hatch-ul asiatic primește un design frontal ușor revizuit, dar și dotări noi în habitaclu.

Hyundai i30 N hatchback tocmai a primit o actualizare minoră din partea constructorului sud-coreean. Astfel, noua versiune aduce acum o parte frontală ușor revizuită, cu forme noi pentru prizele de aer și accente roșii noi. Inclusiv spoiler-ul frontal este redesenat, la fel și grila, care primește acum o siglă Hyundai vopsită în negru mat.

Noutățile la exterior sunt completate jante de 19 inch cu un design nou.

În habitaclu, noua versiune actualizată a lui i30 N hatchback primește acum în standard un instrumentar digital de 10.25 inch, la fel ca în cazul variantei Fastback. De asemenea, avem tapițerii noi din piele și alcantara pentru scaunele sport, iar în jurul manetei schimbătorului de viteze este montat un ornament nou, vopsit în negru lucios. Pe volan este acum montat și butonul NGS pentru mărirea temporară a puterii motorului.

Odată cu această actualizare, Hyundai i30 N hatchback primește o serie de sisteme de asistență în standard. Printre acestea se numără: asistent inteligent pentru limita de viteză, avertizare prezență pasager în spate, monitorizarea atenției șoferului și frânare automată în caz de coliziune multiplă.

Alături de acestea, noul model primește senzori radar noi în față și o cameră video montată în spatele parbrizului.

Motorul lui Hyundai i30 N nu a suferit modificări. Astfel, sub capotă hot hatch-ului sud-coreean avem același motor de 2.0 litri turbo care dezvoltă 280 de cai putere și 392 Nm. Motorul este cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte în standard sau la o cutie automată cu 8 trepte.

via Hyundai

Comentarii (2)

  • din pacate ii lipreste cel mai important update - disponibilitatea in Europa.
    2 0
  • Era binevenit displayul digital pentru turometru si vitezometru
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru