Noutăți pentru Alfa Romeo Tonale: gamă de echipare simplificată

de Tiberiu Safta
Marti, 15.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a prezentat câteva noutăți pentru SUV-ul Tonale. Modelul italian primește o actualizare minoră la interior, precum și o gamă simplificată.

Constructorul italian a anunțat câteva noutăți minore pentru SUV-ul Tonale. Mai exact, noutățile constau într-un interior ușor revizuit, dar și într-o gamă de echipări simplificată. Începând cu noua actualizare, Alfa Romeo Tonale este acum disponibil doar în echipările Sprint și Veloce. Vechea echipare de top Tributo Italiano a fost eliminată.

În habitaclu, noutățile sunt destul de mici, însă important de menționat. Cea mai mare noutate este montarea unui buton rotativ pentru cutia de viteze, care înlocuiește vechea manetă. Alături de această schimbare, Alfa Romeo mai precizează că a îmbunătățit și instrumentarul digital, care este acum mai ușor de citit.

Alfa Romeo Tonale păstrează aceleași motoare ca și până acum. Astfel, modelul este disponibil cu un motor de 1.3 litri PHEV cu 130 sau 180 de cai putere, un motor de 1.5 litri pe benzină mild-hybrid de 130 sau 160 de cai putere, un motor diesel de 1.6 litri de 130 de cai putere și un propulsor de 2.0 litri pe benzină care dezvoltă 272 de cai putere.

via Alfa Romeo

Comentarii (1)

  • Trilulilu
    Zic să-i mai scadă prețul cu vre-o 10 mii și s-o lase cum era. Acolo e buna, nu la butoane.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru