Noul Suzuki Jimny Horizon, ediție de adio pentru piața din Germania

de Tiberiu Safta
Miercuri, 10.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki a dezvăluit o nouă ediție specială pentru Jimny. Botezată Horizon, noua ediție specială marchează sfârșitul vânzării modelului de teren pe piața din Germania și aduce numeroase elemente de inspirație retro.

Suzuki Jimny urmează să fie retras pe piața din Germania mai târziu în acest an. Până atunci, constructorul japonez a pregătit o nouă ediție specială pentru această piață. Cea mai nouă ediție se numește Horizon și aduce numeroase elemente vizuale de inspirație retro.

Față de Jimny obișnuit, ediția Horizon aduce o vopsea gri Medium exclusivă, aflată în contrast cu abțibilduri vopsite în negru, prezente în special la portiere. De asemenea, noua ediție specială mai primește o grilă cu un design nou și care include inscripția mărcii, precum și un scut de protecție care imită aluminiul, praguri noi, jante negre de oțel, apărători de noroi și o husă cu numele mărcii pentru roata de rezervă.

La interior, noul Jimny Horizon este oferit într-o configurație cu două scaune, ceea ce înseamnă un spațiu de încărcare de 863 de litri în spate.

Sub capotă se află același motor de 1.5 litri pe benzină de 102 cai putere și 130 Nm. Pentru această ediție, motorul este cuplat exclusiv la o cutie manuală.

Pe piața din Germania, noul Suzuki Jimny Horizon propune un preț de pornire de 32.340 de euro.

Doar 900 de exemplare vor fi construite.

via Suzuki

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru