Noul Smart #3 tunat de Brabus: jante noi și suspensie coborâtă

de Tiberiu Safta
Marti, 27.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brabus a pregătit un nou pachet de tuning pentru crossover-ul electric Smart #3. Noul pachet aduce o serie de elemente vizuale noi, dar și o suspensie nouă, mai joasă față de modelul obișnuit.

Compania de tuning germană a lansat un pachet special pentru Smart #3. Crossover-ul electric primește un pachet vizual nou, care aduce elemente noi la caroserie și jante noi, precum și o suspensie modificată, care este mai joasă decât la modelul obișnuit.

Astfel, noul Smart #3 tunat de Brabus primește un pachet aerodinamic nou, evidențiat printr-un spoiler frontal, extensii la marginile barei de protecție din față, un spoiler mai mare montat pe plafon și un element vizual care imită un difuzor aerodinamic. Alături de acest pachet, Brabus oferă și jante noi de 21 de inch care pot fi încălțate la alegere în anvelope Continental, Hankook sau Yokohama. Brabus oferă și jante mai mici, de 20 de inch.

Cea mai mare schimbare este la suspensie, acolo unde Smart #3 primește arcuri noi care coboară garda la sol cu 35 de milimetri față de modelul obișnuit.

Sub capotă, Smart #3 tunat de Brabus nu a suferit nicio modificare. Astfel, avem în continuare un propulsor alcătuit din două motoare electrice.

Împreună, motoarele dezvoltă 428 de cai putere și 543 Nm, iar asta înseamnă un timp de accelerație de la 0 la 100 de km/h în 3.7 secunde. Motoarele sunt alimentate de o baterie de 66 kWh.

La final, Brabus aduce și câteva modificări la interior, cum ar fi fețe din aluminiu pentru pedale, praguri interioare iluminate, covoare noi și un covor de protecție pentru portbagaj confecționat din velur.

via Brabus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru