Noul Renault Megane RS, primul teaser oficial

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 17.02.2009
Renault a lansat un minisite dedicat noului Megane RS, unde fanii pot vedea primul teaser al sportivei ce urmeaza sa debuteze la Geneva.

Numaratoarea inversa a inceput. Renault incepe sa isi incite fanii cu primul teaser oficial al noului Megane RS, versiunea de performanta a popularului hatchback-ului ajuns la a treia generatie.

Asteptat la Salonul Auto de la Geneva, noul Megane RS a primit din partea constructorului francez si un site dedicat unde fanii pot vedea prima imagine a sportivei. Din pacate, teaser-ul nu tradeaza insa foarte multe detalii de design. Tot pe mini site-ul creat recent, vizitatorii vor putea afla si zilele ramase pana la dezvaluirea oficiala a mult asteptatului model.

Primele speculatii anunta un motor de 1.8 litri biturbo sub capota viitorului Megane RS. Motorul, o noutate in gama Renault, ar urma sa livreze 250 de cai, un bagaj de putere suficient pentru a putea propulsa hatchback-ul de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 6 secunde.

Click aici pentru a vizualiza site-ul dedicat modelului de performanta.

Comentarii (11)

  • time..
    oh.. mai avem inca vre-o 2 saptamani de asteptat...
    oricum nu ma astept sa fie o mare diferenta fata de versiunea Coupe.
    probabil motorul puternic si alte mici detalii la interor vor fi singurele diferente.
    Asa ca astept sa vad minunea numita Megane RS...
    0 1
  • Bogdan
    Megane 3 RS
    prelucrari de imagine mai clare, aici:
    http://eress.wordpress.com/2009/02/18/m-a-dus-mintea-sa-vad-fata-noului-megane-3-rs/
    1 0
  • RADOLIAN
    RENAULT
    250 CAI PUTERE NU SUNT CAM MULTZI LA 1,8 LITRI ?
    0 1
  • renault
    industria auto se imparte in doua parti:masini nemtesti si altele.Nimic deosebit
    0 1
  • nimic deosebit
    tot ceea ce a fost de spus, a spus-o cel de mai sus un pic.... bravo VAL - foarte bun comentariul tau
    0 1
  • Megane Rs
    Noul Megane rs va fi foarte tare. O masina super sport la bani putini, comparativ cu celelalte autoturisme sport. Referitor la d-nul val si donzy, cei care posteaza pe net se impart in 2 categorii, dobitoci si restul. Ei fac parte din prima categorie, mai intai sa si cumpere o bicicleta pe urma sa vorbeasca!
    1 0
  • @cris
    daca tu crezi k ''o masina super sport la bani putini'' va fi foarte tare ar fi cazul sa-ti pui turbo la bicicleta ta.....ca sa ai si tu 250 d cai....la 0,2 roti....
    0 1
  • de campie
    ba pantru ala cu masini nemtesti se dealalate ma dapoi io iti spui .am avut vw golf 4 luat nou nout de la sibiu de la riprezentanta . ma so futut la 14 mii de km turbo apoi bieleta nu stiu care o cedat no volanu imi joca. dapoi am vanduto si amu am un fiat linea ..ma asa mere masina asta de rupe si baietu are logan. no sa vezi loganu are 90 de mii de km...nici macar un bec nu schimbai la el. no sa iti manci masinile nematasti ca mie unu numi trebe
    no serus si va tuc
    1 0
  • tare.............
    super tare cometariul lui zuu, daca este autentic................referitor la masina, varianta coupe la Megan III arata chiar bine, si la puterea promisa cred ca va chiar ok pe sosea, in schimb celelalte versiuni ale lui Megan III parca si-au pierdut din identitate, cred ca Megan II, cel putin la exterior avea mai multa carisma...........toate bune
    1 0
  • Pentru ZUU
    Poate nu ai avut noroc am un GOLF iv 4motion ~163000 Km in afara de consumabile nimic schimbat la ea si sunt foarte multumit (tot nou luata dar din germania de la reprezentanta ) ! Depinde cum le prinzi ca la orice masina, socrumiu are un logan si imi place cum merge ~80000 km si tot asa doar consumabile schimbate , iar un prieten care a luat din acelasi lot de masini ca si socru-miu a avut o serie de probleme , deci depinde cum prinzi masinile (ORICE MASINA AR FII !!! ) ! CUM AI NOROC SI BINE INTELES MAI CONTEAZA SI CATA GRIJA AI DAR IN MARE PARTE NOROC !
    0 0
  • Decimus4u
    Drive test Noul Megane
    Daca vrea cine va sa facem un drive test cu Noul Megane in luna aprilie sa ma anunte.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru