Noul Renault Master este Utilitara Anului 2025

de Tiberiu Safta
Marti, 17.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Renault Master a fost desemnată câștigătoarea titlului de Utilitara Anului 2025. Noul model este al 5-lea model utilitar al mărcii franceze care câștigă acest titlu.

Renault are motive să se laude cu câteva dintre noile sale modele. Mai devreme, în luna februarie a acestui an, modelul electric Scenic E-Tech a câștigat premiul Mașina Anului 2024 în Europa. Acum, 7 luni mai târziu, este rândul unui alt model al Rombului să câștige un titlu asemănător. Mai exact, este vorba despre noul Renault Master, care tocmai a fost desemnat câștigătorul titlului de Utilitara Anului 2025, în cadrul evenimentului IAA Transportation din Germania.

Noua generație a lui Master a fost prezentată la finalul anului trecut. Pentru prima dată, Renault Master este disponibil atât în versiuni cu motoare termice, cât și în versiuni cu motoare electrice și chiar alimentate cu hidrogen. Pentru moment, pe piața din România, sunt disponibile doar motorizările termice și electrice. Mai mult, pe piața noastră, noul Renault Master are un preț de pornire de 36.300 de euro.

Noul Renault Master este al 5-lea model utilitar al mărcii franceze care câștigă acest titlu.

Primul model desemnat Utilitara Anului a fost tot Master, în 1998. Acesta a fost apoi urmat de modelul Trafic în 2002, de Kangoo Z.E în 2012 și de Kangoo Van în 2022.

via Renault

Comentarii (2)

  • Fără nici un mișto, dl.-e Safta va mulțumesc pentru muncă și efort. Primesc de la dvs. informații gratis, și de cele mai multe ori interesante și utile. Dacă nu vă deranjează, vă rog să căutați o alternativă la expresia “mai mult”, nu cred ca merge în toate situațiile, probabil este și prea des utilizată. Îmi cer scuze că am îndrăznit, cu respect… un cititor:)
    4 0
  • @Domnu' Dutz
    Evrika !

    https://www.youtube.com/watch?v=BURM7l6_pvg
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru