Noul Range Rover SV Carmel Edition: embleme suflate cu aur și preț de 335.000 de euro

de Alexandru Monenciu
Luni, 19.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Range Rover SV Carmel Edition a debutat cu ocazia Monterey Car Week din SUA. Producția va fi limitată la doar 17 exemplare, iar prețul este de 370.000 de dolari sau, cu alte cuvinte, 335.000 de euro

Britanicii de la Land Rover sunt prezenți la Monterey Car Week, celebrul eveniment auto din California, SUA. Cu această ocazie au prezentat noul Range Rover SV Carmel Edition, o mașină care va fi replicată în doar 17 exemplare.

SUV-ul poartă semnătura diviziei SV Bespoke și este finisat în nuanța exterioară Verde Bespoke Satin, iar în spatele jantelor de 23 de inch, vopsite în combinația de culori Gri Dark și Verde Bespoke Satin, se ascund etriere vopsite în negru.

Pentru interior, britanicii au pregătit piele de cea mai bună calitate, ornamente din lemn, un mini-frigider și scaune spate cu măsuțe încorporate. Toate emblemele, atât de la interior cât și de la exterior, sunt suflate cu aur de 24k.

Așa cum spuneam, noul Range Rover SV Carmel Edition va fi replicat în doar 17 exemplare. Fiecare costă 370.000 de dolari sau, cu alte cuvinte, 335.000 de euro.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru