Noul Range Rover Sport SV Edition Two: jante de 23 de inch și 635 CP

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 07.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile prezintă noul Range Rover Sport SV Edition Two. Clienții au la dispoziție 4 teme speciale, jante de 23 de inch, iar motorul V8 de 4.4 litri oferă 635 de cai putere.

Noul Range Rover Sport SV a debutat în vara anului trecut și a putut fi comandat și într-o ediție specială denumită SV Edition One. Acum, constructorul britanic de automobile prezintă continuarea acestei ediții, adică SV Edition Two.

Înainte de toate, trebuie spus că noul Range Rover Sport SV Edition Two este disponibil în 4 teme noi: Albastru Nebula Matte, Negru Ligurian Gloss, Gri Marl Gloss și Sunrise Copper Satin. Aceste teme "trădează" și culoarea exterioară.

Prima temă este inspirată de coasta Atlanticului de Nord. Pe lângă nuanța exterioară specială, propune pachetul Satin Forged Carbon, o capotă din carbon, vopsită, jante forjate de 23 de inch, etriere vopsite în nuanța Albastru Nebula, scaune SV Performance și o tapițerie din piele bicoloră.

A doua temă include pachetul exterior Gloss Carbon Twill, capota din carbon este nevopsită, iar jantele Carbon Gloss de 23 de inch ascund etriere vopsite în Sunrise Copper. Nuanțele Rosewood și Ebony Windsor au fost alese pentru interior.

A treia temă vine cu pachetul Satin Carbon Twill, capotă din carbon vopsită, jante forjate de 23 de inch, finisate în negru, și etriere roșii.

Pielea Ebony Windsor îmbracă majoritatea habitaclului.

Ultima temă poate fi recunoscută după nuanța exterioară Negru Ligurian Gloss, după pachetul Satin Carbon Twill și după jantele de 23 de inch. Pentru un plus de culoare, etrierele sunt vopsite în nuanța Galben Nano.

Clienții pot opta și pentru jante de 22 de inch, dar și pentru alte culori pentru etriere.

Indiferent de tema aleasă, noul Range Rover Sport SV Edition Two ascunde sub capotă motorul V8 de 4.4 litri, twin-turbo mild hybrid, care oferă 635 de cai putere și 750 Nm cuplu. În aceste condiții, SUV-ul atinge 100 de km/h în 3.7 secunde.

via Land Rover

Comentarii (4)

  • Bestiale rotile alea, demult asteptam unele de 23 inch, mai mari decat cele de 22,5 ale autobuzelor.
    5 2
  • spaclu lu manole
    Mai bine faceau rotile mai mici si cresteau fiabilitatea.
    4 0
  • @spaclu lu manole
    adevarat :)) tare observatia!!
    2 0
  • Mircea
    Unde mai gasesti fiabilitate in ziua de azi?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru