Noul Porsche Taycan Turbo K-Edition: ediție specială pentru Coreea de Sud

de Tiberiu Safta
Luni, 26.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a lansat o nouă ediție specială pentru Taycan Turbo. Noua ediție se numește K-Edition și este destinată exclusiv pieței din Coreea de Sud.

Anul acesta, Porsche marchează 10 ani de la înființarea oficială a filialei Porsche Korea. Pentru a marca acest moment, constructorul german a lansat o ediție specială a lui Taycan Turbo. Noua ediție este botezată K-Edition și aduce o serie de elemente vizuale exclusive, inspirate din cultura sud-coreeană.

Printre acestea se numără embleme care imită ștampila regală, de pe vremea când Coreea era o monarhie. Această ștampilă include numele modelului scris cu caracterele coreene. De asemenea, noul model primește și o grafică specială cu o vedere a zgârie-norilor din Seul, capitala Coreei de Sud. Această grafică este vopsită pe eleron, însă mai este vizibilă și în pragurile interioare ale portierelor, precum și pe bord.

Alături de graficele exclusive, noua ediție specială primește și scaune îmbrăcate în piele neagră, în combinație cu maro și bej. Volanul primește un marcaj bej cusut în partea superioară, iar sigla Porsche este vopsită în argintiu, în combinație cu negru.

Așa cum sugerează numele, noua ediție specială este bazată pe Taycan Turbo.

Asta înseamnă un propulsor de 884 de cai putere, care îl ajută pe Taycan Turbo să accelereze de la 0 la 100 de km/h în 2.7 secunde și să atingă o viteză maximă de 260 de km/h.

La final, noul Porsche Taycan Turbo K-Edition poate fi vopsit în 5 culori diferite: roșu metalizat Ruby, verde metalizat Oak, albastru metalizat Ipanema, gri Alex și Macadamia Metallic.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru