Noul Peugeot e-408: data lansării SUV-ului electric, confirmată

de Tiberiu Safta
Joi, 26.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a publicat prima imagine oficială cu noul e-408, versiunea electrică a SUV coupe-ului francez. Totodată, a fost confirmată și data lansării, care va avea loc la începutul lui octombrie.

Constructorul francez este pe cale să lanseze în următoarele zile noua versiune electrică a SUV coupe-ului 408. Lansarea va avea la începutul lunii viitoare, însă, până atunci, Peugeot ne oferă prima imagine oficială cu noul e-408, așa cum este botezată noua versiune electrică.

Noua versiune nu va primi nicio modificare vizuală, singura diferență vizibilă în imaginea oficială fiind o emblemă nouă pentru numele modelului. Deocamdată, detaliile tehnice nu au fost dezvăluite.

Actualul Peugeot 408, lansat în 2022, este bazat pe platforma EMP2, împărtășită cu Peugeot 308, dar și cu alte modele din cadrul Grupului Stellantis, precum Opel Astra, Citroen C5 X și DS 4. Cel mai probabil, noua versiune electrică a lui Peugeot 408 ar putea primi același motor de 156 de cai putere și aceeași baterie de 54 kWh prezente la versiunea electrică a lui 308. De aici ar rezulta o autonomie de circa 400 de kilometri.

Lansarea oficială a noului Peugeot e-408 va avea loc în 2 octombrie.

via Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru