Noul pachet M Performance Parts pentru BMW X3: jante de 22 de inch și eleron nou

de Tiberiu Safta
Joi, 29.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pachetul M Performance Parts este acum disponibil și pentru noul BMW X3. Noul pachet aduce elemente vizuale noi, cum ar fi jante de 22 de inch și un eleron mare montat pe plafon.

BMW X3 este cel mai nou model care beneficiază de pachetul de accesorii vizuale M Performance Parts. Noul pachet pregătit de constructorul bavarez pentru SUV-ul său de clasă compactă aduce o multitudine de elemente vizuale noi, care să-l facă pe noul X3 să fie mai impunător ca design.

Printre noutățile aduse de acest pachet vizual se numără și jante mari, de 22 de inch, vopsite în negru mat. Mai mult, exemplarele BMW X3 dotate cu noul pachet vor fi ușor recunoscute și după eleronul mare montat pe plafon, alcătuit din două bucăți separate și confecționat din poliuretan. Eleronul poate fi lăsat nevopsit sau poate avea aceeași culoare ca restul caroseriei, la alegerea clientului.

Noutăți avem și în partea frontală, acolo unde este vizibil un spoiler alcătuit din 3 bucăți și vopsit în negru lucios. Capacele oglinzilor laterale sunt create din fibră de carbon, la fel și difuzorul aerodinamic montat sub bara de protecție din spate și chiar capacul rezervorului de combustibil.

Bineînțeles, nu lipsesc nici emblemele M care denotă montarea acestui pachet.

La final, același pachet aduce și câteva elemente vizuale noi în habitaclu, cum ar fi covoare noi, fețele pedalelor din oțel inoxidabil, încuietoare din aluminiu anodizat și cheie îmbrăcată într-o husă alcantara.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru