Noul Mini Cooper S, disponibil acum și în echiparea John Cooper Works

de Tiberiu Safta
Joi, 25.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a prezentat oficial noua echipare John Cooper Works pentru modelul Cooper S. Noul model aduce un pachet vizual mai agresiv și ornamente vizuale exclusive.

Constructorul britanic a prezentat noua linie de echipare John Cooper Works pentru modelul Cooper S. Echiparea de top a noului model subcompact se axează mai mult pe performanță și pe un design cu note sportive și dinamice.

Astfel, la exterior, noul MINI Cooper S JCW va putea fi ușor de recunoscut după o grilă neagră lucioasă care include sigla John Cooper Works. Tot aici avem și un spoiler frontal nou, precum și un plafon vopsit într-o culoare neagră contrastantă și capace ale oglinzilor vopsite tot în aceeași culoare. Și în partea din spate este prezent un difuzor nou, iar exteriorul este completat de jante noi, exclusive, cu dimensiuni de 17 sau 18 inch.

În interior sunt prezente scaune sport îmbrăcate în piele neagră sintetică, iar aici avem materiale multicolore pe suprafața bordului și un ornament creat sub forma unui steag cu carouri și cu accente negre și roșii. De aici nu lipsește ecranul central OLED rotund cu diametru de 240 de milimetri și nici Mini Experience Modes.

În cazul noului Cooper S JCW, acesta primește modul Go-Kart, care schimbă ambianța în habitaclu.

Noul Mini Cooper S JCW primește un motor de 2.0 litri turbo care dezvoltă 204 cai putere și 300 Nm. Cu acest motor, noul model accelerează de la 0 la 100 de km/h în 6.6 secunde.

Deocamdată, Mini nu a anunțat prețurile noii versiuni.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru