Noul Lincoln Navigator: ecran de 48 de inch și al doilea rând de scaune cu masaj

de Tiberiu Safta
Vineri, 16.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lincoln a dezvăluit oficial noua generație a SUV-ului de lux Navigator. Noul model primește o serie de dotări de lux noi, printre care un ecran de 48 de inch și scaune cu masaj pentru pasagerii din al doilea rând de locuri.

A venit momentul să facem cunoștință cu cea de-a cincea generație Lincoln Navigator. Principalul rival al lui Cadillac Escalade este cel mai luxos dintre toate generațiile, mulțumită numeroaselor dotări noi aduse modelului american. Noua generație Navigator primește un design proaspăt, cu o grilă mai mare și mai lată, precum și faruri LED noi mai subțiri și cu o porțiune unită printr-o bandă LED. Inclusiv emblema Lincoln montată pe grilă este iluminată.

O configurație asemănătoare este vizibilă și în partea din spate, cu o bandă subțire pentru stopurile LED, acompaniată de o suprafață vopsită în negru lucios. Față de generațiile anterioare, noul Navigator renunță la accentele din crom în favoarea unora din aluminiu satinat. În standard, noul model primește jante de 22 de inch, însă pot fi montate și roți mai mari, de 24 de inch.

Cele mai multe noutăți sunt prezente în habitaclu, acolo unde primul lucru care iese în evidență este noul ecran curbat cu diagonală de 48 de inch.

Volanul este ușor aplatizat în părțile superioare și inferioare, iar în mijloc avem și un ecran separat de 11.1 inch. În zona consolei centrale avem și o comandă rotativă pentru reglarea volumului radio care imită un cristal.

Noul model vine dotat cu un sistem audio 3D cu 28 de incinte, precum și cu scaune încălzite, ventilate și cu masaj pentru șofer și pasagerul din față. În standard, scaunul șoferului este reglabil electric în 24 de direcții, însă dacă alegi unul din cele două modele Black Label, vei primi un scaun reglabil în 30 de poziții și cu funcția Perfect Position.

Inclusiv scaunele din al doilea rând sunt încălzite, ventilate și cu funcție de masaj. Scaunele pot fi îmbrăcate în piele bej sau în piele gri. Noul Lincoln Navigator vine dotat și cu funcția Rejuvenate, care oferă un mic spectacol de lumini în interior ce poate dura între 5 și 10 minute. Această funcție poate fi activată doar atunci când mașina este oprită.

Noul model mai primește și un portbagaj cu deschidere dublă, precum și sistemul de conducere autonomă BlueCruise în standard. La final, noul Lincoln Navigator primește un motor V6 EcoBoost de 3.5 litri care dezvoltă 440 de cai putere.

Lincoln nu a anunțat prețurile noului model și este puțin probabil ca acesta să ajungă și în Europa.

via Lincoln

Comentarii (3)

  • Fain autobuzul !
    1 0
  • spaclu lu manole
    Urata implementarea bordului.
    Distanta dintre sofer si ecran e seminificativ mai mare decat de obicei. Daca nu fac font-ul si pictogramele mai mari, vor fi foarte greu lizibile.
    Spatele e atipic Lincoln Aviator, seamana mai mult cu ceva coreeana.
    Functia Rejuvenate? Cu tz-shpe mii de lumini si disco club? Nu prea se cheama inovatie.
    Imi place ca au pus masaj pentru locurile din spate, fata de ok, iar proportiile foarte bune.
    In rest intelegi tot mai bine de ce sunt dupa Escalade la vanzari. Pacat, pentru ca au potential.
    0 0
  • Clique
    De ce îmi aduce aminte de actualul SsangYong Rexton și Dodge Durango
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru