Noul Lexus RX500h F Sport primește o ediție limitată, pachetul Black Line

de Silvian Irimia
Duminica, 25.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus RX este unul dintre cele mai elegante modele din gama producătorului japonez. Totuși, pentru cei care vor și mai multă eleganță, există și pachetul Black Line, în ediție limitată.

Lexus oferă potențialilor clienți șansa de a se remarca, de a fi și mai speciali. Producătorul auto japonez readuce pachetul de stilizare în ediție specială „Black Line”, exclusiv pentru modelul 2025 Lexus RX500h F Sport Performance.

Pachetul „Black Line” a fost disponibil ultima dată pe un Lexus în anul 2021, tot pe un model RX. Totuși, cei de la Lexus au declarat că de data aceasta, pachetul este mai limitat. Echiparea include culoarea exterioară „Incognito”, jante negre exclusive de 21 de inch, etrieri de culoare portocaliu, plus multe alte accente negre lucioase, precum oglinzile laterale.

Pachetul este completat de un interior negru cu cusături de accent gri. Totuși, mulți oameni nu vor putea obține pachetul Black Line. Doar 500 de unități vor fi vândute în America de Nord pentru anul 2025. Aceasta reprezintă jumătate din inventarul disponibil în 2021. Lexus nu a dezvăluit cât va costa pachetul, lucru de înțeles având în vedere că nu a dezvăluit încă prețul pentru noul RX.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru