Noul Ford Mustang GTD, disponibil și în România: preț de 359.900 de euro

de Tiberiu Safta
Luni, 17.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Mustang GTD, cea mai puternică versiune a modelului de performanță american, a ajuns oficial pe piața din România. În țara noastră, noul model de performanță propune un preț de 359.900 de euro.

Săptămâna trecută, Ford a dezvăluit noul Mustang GTD, cea mai puternică versiune de serie a pony car-ului american. Noua versiune primește un pachet aerodinamic foarte agresiv, cu un spoiler frontal mare și cu un eleron care integrează și un sistem DRS. Noul model primește un motor V8 supraalimentat, de 5.2 litri care dezvoltă peste 800 de cai putere.

Acum, Ford a anunțat prețurile noului model de performanță pentru piețele europene. Noul model este disponibil oficial și în România, la prețul de 359.900 de euro. Doritorii celui mai puternic Mustang de serie vor trebui să se înscrie pe un site special, dedicat acestui model, iar mașina va trebui să fie preluată direct din Spania.

Producția europeană a noului Mustang GTD va începe abia de anul viitor.

via Ford

Comentarii (2)

  • Ion I Ion Ion
    Noi ne bucuram de tratament preferential din partea Ford. Masina se afla deja la Curtici.
    Sambata, incepand cu orele 10, are loc marea lansare pentru Romania.
    Intrarea libera.
    1 1
  • GTD like Golf GTDiesel ?
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru