Noul concept MG Cyber GTS anunță o viitoare variantă coupe a lui Cyberster

de Tiberiu Safta
Joi, 11.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
MG a dezvăluit oficial noul concept Cyber GTS, un concept care anunță o viitoare variantă coupe a modelului de serie Cyberster. Noul concept este electric și a fost prezentat la Festivalul de Viteză de la Goodwood.

Constructorul britanico-chinez a prezentat conceptul Cyber GTS. Așa cum se observă, noul concept este, de fapt, varianta coupe a lui Cyberster, modelul decapotabil al mărcii. Conceptul este unul electric și ar putea fi transformat în model de serie în următorii ani.

Așa cum spuneam, noul concept este, în esență, varianta cu plafon fix a lui Cyberster, ceea ce înseamnă că design-ul este aproape identic cu decapotabila de serie. Singura diferență este, evident, plafonul fix în locul unui acoperiș textil retractabil. În rest toate elementele de design sunt preluate de la Cyberster. Mai mult, MG spune despre noul concept că are un design inspirat de vechiul MGC GTS Sebring, care a obținut locul 10 în cursa de 12 ore de la Sebring în 1968.

MG nu a dezvăluit nicio informație tehnică despre noul concept. Tot ce știm despre Cyber GTS este faptul că este electric, iar puterea este transmisă către roțile din spate. Între timp, modelul de serie Cyberster este disponibil în versiuni cu 340 de cai putere și tracțiune spate, respectiv cu 510 cai putere și tracțiune integrală.

Ambele versiuni primesc o baterie de 77 de kWh.

via MG

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru