Noul concept Jeep Wagoneer S Trailhawk anunță o viitoare versiune de teren a SUV-ului electric

de Tiberiu Safta
Vineri, 31.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a prezentat oficial noul concept Wagoneer S Trailhawk. Noul concept anunță o viitoare versiune de teren a modelului electric.

La scurt timp după lansarea oficială a noului Jeep Wagoneer S, cel mai rapid model al mărcii americane, a venit momentul să facem cunoștință și cu noul concept Trailhawk. Acest concept anunță o viitoare versiune creată special pentru off-road a noului model și primește o serie de modificări specifice.

Astfel, față de modelul de serie, noul concept Wagoneer S Trailhawk primește o suspensie înălțată, de unde rezultă o gardă la sol mai înaltă cu 50 de milimetri. Bineînțeles, conceptul este echipat și cu anvelope speciale de teren, iar partea frontală este redesenată pentru a fi mai rezistentă condițiilor de teren accidentat. Aici putem vedea un scut de protecție nou, precum și prize de aer prezente imediat în fața roților. Suprafața frontală este tratată special împotriva zgârieturilor.

Conceptul primește modificări și în habitaclu. În zona consolei centrale este prezent un panou special, vopsit în roșu, cu butoane pentru schimbarea modului de rulare și pentru blocarea diferențialelor.

În zona pasagerului este prezent și un mâner de susținere, în locul unui ecran suplimentar.

Și pentru că tot am menționat modurile de rulare, conceptul Trailhawk primește modul special Rock pentru urcări la viteze mici.

Deocamdată, Jeep nu a confirmat dacă noul concept va fi transformat în model de serie.

via Jeep

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru