Noul Bentley Flying Spur va fi cea mai puternică berlină din istoria mărcii

de Tiberiu Safta
Vineri, 19.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a dezvăluit o serie de informații noi despre viitoarea generație Flying Spur. Noul model va avea un motor preluat de la noul Continental GT Speed și va fi cea mai puternică berlină din istoria mărcii.

Mai târziu în acest an, Bentley urmează să dezvăluie oficial o nouă generație pentru berlina de lux Flying Spur. Până atunci, constructorul britanic ne oferă detalii importante despre viitorul model. Cel mai important lucru de știut este faptul că noul Flying Spur va prelua același motor hibrid regăsit la noul Continental GT Speed.

Astfel, berlina de lux va fi propulsată de un motor V8 hibrid de 4.0 litri, care dezvoltă 782 de cai putere și 1000 Nm. La fel ca în cazul modelului coupe, Flying Spur renunță și acesta la motorul W12. Mai mult, cu ajutorul motorului electric, noua berlină de lux ar urma să ofere o autonomie de 72 de kilometri în modul de rulare electric.

Bentley nu a dezvăluit mai multe detalii despre noul model, însă a publicat o imagine oficială sugestivă cu partea frontală a acestuia. Aici putem vedea un design ușor actualizat față de actuala generație, însă fără diferențe foarte mari.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru