Noul Bentley Continental GT Speed, debut public la Goodwood

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 10.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Bentley Continental GT Speed va debuta public cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood. Cei prezenți vor putea admira atât varianta coupe a modelului britanic cât și varianta decapotabilă.

La finalul lunii iunie, britanicii de la Bentley au prezentat lumii întregi noua generație Continental GT Speed. Cu alte cuvinte, cel mai puternic model de serie din istoria mărcii.

Noul Bentley Continental GT Speed este echipat cu un motor V8 hibrid. În total, ansamblul oferă 782 de cai putere și 1.000 Nm cuplu, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 3.2 secunde și o viteză maximă de 335 km/h.

Mașina are deja și un record în palmares: a atins 335 km/h într-un tunel din Norvegia, aflat la 292 de metri sub nivelul mării.

Acum, Bentley anunță că debutul public al noului Continental GT Speed este programat pentru Festivalul Vitezei de la Goodwood. Celebrul eveniment va avea loc în perioada 11-14 iulie 2024.

Cei prezenți vor putea admira atât varianta coupe, cât și varianta decapotabilă a modelului britanic. Noul Continental GT Speed va urca pe celebrul traseu din curtea lordului March, iar un exemplar va fi expus într-un cadru special.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru