Noul Audi Q6 e-tron Performance: cea mai mare autonomie din gamă, 641 km

de Tiberiu Safta
Joi, 30.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a lansat oficial o nouă versiune pentru SUV-ul electric Q6 e-tron. Noua versiune se numește Performance și dispune de cea mai mare autonomie din gama acestui model, de 641 de kilometri.

Constructorul german a prezentat noul Q6 e-tron Performance. Aceasta este o versiune care oferă mai multă autonomie față de celelalte versiuni din gama acestui model. Noua versiune oferă o autonomie de 641 de kilometri în regim WLTP.

Alături de asta, noul model aduce un motor electric de 326 de cai putere care antrenează roțile din spate. Față de versiunea cu tracțiune integrală, noul Q6 e-tron are mai puțin cu 60 de cai putere. Chiar și așa, noul model accelerează de la 0 la 100 de km/h în 6.6 secunde și atinge o viteză maximă de 210 km/h, limitată electronic.

Bateria va putea fi încărcată la un curent de 260 de kW. O încărcare de numai 10 minute este de ajuns pentru o autonomie de 260 de kilometri.

Ca dotări, noul Audi Q6 e-tron Performance primește accente negre Mythos la exterior, faruri cu tehnologie LED în standard, jante de 18 inch, scaune îmbrăcate în material textil și ornamente de decor gri.

Noul Audi Q6 e-tron Performance va fi disponibil în restul Europei începând din august.

Pentru moment, noul model este disponibil doar în Germania, acolo unde prețul de pornire este de 68.800 de euro.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru