Noul Audi A5 a intrat în producția de serie la uzina din Germania

de Alexandru Monenciu
Luni, 12.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul din Ingolstadt anunță că noua generație A5 a intrat în producția de serie la uzina din Neckarsulm, Germania. Noul model înlocuiește în gamă vechiul A4.

În vara acestui an, germanii de la Audi au prezentat noul A5. Cu această ocazie ne-am luat adio de la modelul A4.

Noua generație A5 este construit pe arhitectura PPC sau, cu alte cuvinte, Premium Platform Combustion. Asta înseamnă, printre altele, că oferă motorizări de generație nouă, pe benzină și diesel, parțial electrificate.

Acum, Audi anunță că noul A5 a intrat în producția de serie la uzina din Neckarsulm, Germania. După o serie de îmbunătățiri, această fabrică este una dintre cele mai moderne din industrie.

În 2025, lucrările de modernizare vor fi finalizate, iar uzina va atinge neutralitatea din punct de vedere al emisiilor de carbon.

via Audi

Comentarii (1)

  • Noul A5, adica vechiul A4, ICE. Noul A6, adica vechiul A7, dar electric. Audi vrea sa spuna prin noua numerotare ca modelele lor ICE sunt superioare celor electrice?
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru