Noua Toyota Yaris Cross GR Sport debutează în Europa. Motor hibrid cu 116 CP

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 31.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua Toyota Yaris Cross GR Sport debarcă în Europa la aproape o lună de la debutul pe piața din Japonia. Modelul nipon este disponibil cu o singură motorizare, hibrid, capabilă de 116 cai putere.

Constructorul nipon de automobile a prezentat noua versiune Yaris Cross GR Sport la jumătatea lunii iulie. La acea vreme, modelul era disponibil doar pe piața locală din Japonia, dar acum acesta a debutat și în Europa.

Pentru exterior, Toyota a pregătit o grilă frontală cu design nou, embleme GR, jante cu diametrul de 18 inch și etriere vopsite în roșu. Totodată, garda la sol a coborât cu 10 milimetri, iar caroseria este mai rigidă.

Arcurile și amortizoarele au fost și ele modificate pentru un plus de manevrabilitate pe viraje.

La interior, pasagerii vor regăsi scaune îmbrăcate în piele sintetică, volan din piele cu emblema GR, iar partea frontală a consolei centrale este vopsită în gri metalic.

În Europa, noua Toyota Yaris Cross GR Sport este disponibilă cu o singură motorizare hibrid. Unitatea de 1.5 litri dezvoltă 116 cai putere.

Noua versiune a modelului nipon va fi disponibil pe Bătrânul Continent începând cu al treilea semestru al anului curent.

via Toyota

Comentarii (4)

  • Octavian
    Si Sportul unde e?
    116CP are si varianta normala. Asta GR sa inteleg ca are in plus doar niste suspensii mai dure si jante mai mari pentru masaj dorsal + un abtibild cu GR?
    6 0
  • Yaris cross rupe norii în 11 secunde.
    GR rezolvă feelingul sportiv, suta o prinde tot în 11 secunde. Din fericire pierzi mult la demaraj.
    Plastic de leghean, bifat, aspect, Woody Allen's Univers, insonorizare discretă, zgomot din plin, infotainment, clasic :)
    Dar la 35-40 k euro nu poți să ai pretenții. :)))
    7 1
  • Seriff
    @idic pai cam asa sunt toate masinile de la Toyota, mare lor avantaj este fiabilitatea, ca masini sunt sub golf 5 din toate punctele de vedere.
    5 2
  • ”Noua versiune a modelului nipon va fi disponibil pe Bătrânul Continent începând cu al treilea semestru al anului curent.”
    Ăsta e primul an cu 18 luni, dacă n-o mai avea și alte semestre
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru