Noua Honda HR-V facelift: grilă nouă și interior revizuit

de Tiberiu Safta
Luni, 02.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a lansat o versiune facelift pentru crossover-ul său hibrid HR-V. Noul model primește o parte frontală ușor redesenată, dar și un interior revizuit.

Constructorul japonez a pregătit o actualizare majoră pentru modelul hibrid HR-V. Actualizările constau în modificări vizuale, fără să afecteze partea tehnică. Cea mai mare noutate este vizibilă în partea din față, acolo unde avem o grilă nouă, prize de aer noi și faruri LED cu o semnătură luminoasă nouă. De asemenea, noul HR-V facelift primește și o paletă de culori îmbogățită cu 3 nuanțe noi: verde Sage, albastru Seabed și gri Urban.

Pentru noua versiune actualizată, constructorul nipon introduce și o nouă linie de echipare de top, numită Advance Style Plus. Această echipare adaugă un plafon panoramic, mai multe accente vopsite în culoarea caroseriei, o grilă neagră și un set nou de jante de 18 inch.

Noutăți avem și în habitaclu, acolo unde partea inferiară a consolei centrale este redesenată. Datorită modificărilor, accesul la tava de încărcare wireless este acum mai facil. De asemenea, Honda a montat mai mult material de antifonare, iar geamurile fumurii sunt acum dotare standard.

Inclusiv echipamentul de siguranță este îmbunătățit prin adăugarea unei noi camere video cu unghiuri diferite, dar și a unei funcții îmbunătățite pentru asistentul de ambuteiaje.

Sub capotă rămâne același motor hibrid alcătuit dintr-un motor pe benzină de 1.5 litri și două motoare electrice.

În total, puterea motorului este de 131 de cai putere.

Vânzările noii Honda HR-V facelift vor începe luna aceasta în Europa. Prețurile nu au fost anunțate pentru moment.

via Honda

Comentarii (1)

  • Trilulilu
    Portbagajul ăla patetic trebuia revizuit și dus la minim 400l
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru