Nokian Tyres: uzina de la Oradea va fi inaugurată în 19 septembrie

de Tiberiu Safta
Marti, 27.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nokian Tyres a anunțat oficial data inaugurării noii sale uzine românești de la Oradea. Deschiderea fabricii va avea loc în 19 septembrie.

Compania finlandeză de anvelope a confirmat oficial data deschiderii noii sale uzine de la Oradea. Noua uzină Nokian Tyres este rezultatul unei investiții în valoare de 650 de milioane de euro, iar aici vor fi produse 6 milioane de anvelope în fiecare an.

Mai devreme în acest an, Nokian Tyres a produs prima anvelopă la Oradea, în cadrul unui test de producție. La această uzină vor lucra aproximativ 500 de angajați. Mai mult, compania susține că noua uzină va fi prima din industria de anvelope care va emite zero emisii de CO2.

Inaugurarea noii uzine Nokian Tyres de la Oradea va avea loc în 19 septembrie.

via Nokian Tyres

Comentarii (3)

  • Este construită după ce au plecat din Rusia și au relocat o parte din producție aici.
    4 2
  • Uite un articol care nu mai generează controverse… orice mașină indiferent de metoda de propulsie are nevoie de anvelope.
    În fapt am vrut dor să felicit orădenii și administrația locală, am avut plăcerea (după aproape 10 ani sa popesc 2 zile prin Oradea… o surpriză de excepție, frumos de tot, bravo lor!!!
    1 0
  • Ovidiu
    Am vrut eu sa cumpar All Season Nokian. Din pacate nu am gasit 215/55/R16 si am luat Michelin CrossClimate 2. Sigur Nokian erau mai silentioase.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru