Noi lucrări pe Valea Oltului: restricții de circulație în timpul zilei

de Tiberiu Safta
Luni, 30.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au început noi lucrări pe Valea Oltului. Circulația va fi restricționată în timpul zilei, iar lucrările vor dura până spre sfârșitul lui octombrie.

Șoseaua Valea Oltului este supusă unor noi lucrări începând de astăzi, 30 septembrie. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația va fi restricționată pe mai multe sectoare. De asemenea, în timpul zilei, circulația va fi închisă în reprize de 15 minute, pe o distanță de 300 de metri în timpul lucrărilor.

Noile lucrări pe Valea Oltului vor consta în intervenții de rânguire a versanților, în dislocarea blocurilor de rocă și în îndepărtarea vegetației. Pentru ca traficul să poată circula, vor fi implementate restricții de trafic alternativ, cu semafoare și piloți de trafic pe fiecare sens. În schimb, se va putea circula fără restricții pe Valea Oltului în timpul nopții.

În zilele de luni până joi, lucrările se vor desfășura între orele 7 dimineața și 16. Vineri, lucrările se vor termina la ora 14, iar sâmbăta, programul de lucru se va termina la ora 18.

Lucrările de pe Valea Oltului sunt programate să fie finalizate în 25 octombrie.

via Profit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru