Nissan a creat un parfum cu miros de anvelope

de Tiberiu Safta
Vineri, 24.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a lansat oficial un parfum care îmbină mirosul de flori de cireș cu cel de anvelope. Noul parfum a fost creat într-un laborator din Shanghai.

Cu ocazia cursei de Formula E de la Shanghai din acest weekend, Nissan a lansat un produs ceva mai neobișnuit. Mai exact, este vorba despre un parfum cu mirosul de flori de cireș amestecate cu cel de anvelope.

Noul parfum al mărcii japoneze este botezat Smell My Dust și conține particule de praf de cauciuc pentru a obține acest miros. Parfumul în sine a fost creat într-un laborator din orașul chinez și urmează să fie comercializat în viitorul apropiat.

Deși pare neobișnuit, acesta nu este primul parfum lansat de Nissan. Constructorul japonez mai oferă și alte 8 arome, disponibile pe site-ul dedicat Nissan Perfume. Câteva dintre parfumurile vândute de marca japoneză poartă numele unor modele celebre, precum GT-R, Patrol, 350Z și Armada.

via Nissan

Comentarii (6)

  • George Simion
    sper ca particulele alea cad pe piele si nu intra pe nas.

    oricum trebuie neaparat sa il incerc! nismo electric!!!
    1 2
  • spaclu lu manole
    Grija mare cu parfumurile chinezesti. Ultima oara nu le-a iesit prea bine in laboratorul din wuhan.
    1 3
  • Carlos
    Pragmatismul japonez nu se dezminte.
    Nissan vrea să fie pregătit cu tot ce trebuie pentru a putea acoperi mirosul de faliment.
    6 2
  • Pudratele noastre comentatoare harnicutze? Ce faceti? N-ati comandat inca parfumul cu pudra de gume ca sa salvati paneta? Hai, sa vedem acum daca sunteti responsabile! :))
    3 5
  • https://youtu.be/wTy2sDcVw2A
    2 2
  • Orice om sănătos la cap a înțeles ca poluarea este o problemă și în sfârșit avem tehnologia care să permită o trecere spre surse curate de generare a electricității.
    De ce am vrea să pompăm petrol, să provocăm dezastre ecologice? Oamenii sunt dependenți de natură chiar dacă unii cred ca natura depinde de noi.
    Dar nu de aceea spunem ca unii-s foci spălate pe creier… m-am săturat să spun de ce.
    Pe lângă faptul ca respect munca lui Buhnici (munca la care contribui financiar uneori), ca orice sursa de informație trebuie procesată. Buhnici are talentul de a “omite” și o face vorbind repede :)))
    Din tot ce înseamnă poluare, 24% este generata de transporturi (auto, bus, camioane, avioane).
    Auto plus autobuze generează 45% din acestea, adică mașinile undeva la 10% din poluarea mondială ceea ce nu este neglijabil, mai ales ca o bună parte se întâmplă unde noi trăim și respirăm.
    Din păcate BEV-urile actuale nu sunt încă o soluție (cost, încărcare etc) care să poată fi accesată de marea majoritate.
    Vom vedea când tehnologia va rezolva și aceste aspecte și atunci BEV-urile vor devenii majoritare… dar din păcate cred ca va mai dura, iar directivele ori legile nu pot rezolva partea tehnologică și de infrastructură, plus ca sunt și alte priorități care au nevoie de mulți bani și resurse :(((
    Not more, not less
    https://ourworldindata.org/co2-emissions-from-transport
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru