Muzeul BMW și BMW Welt marchează patru decenii de M5

de Alexandru Monenciu
Vineri, 16.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Muzeul BMW din Munchen și auditoriul BMW Welt celebrează 40 de ani de M5. La întâlnirea organizată de BMW Group Classic au fost prezentate 65 de exemplare M5 din toate generațiile.

Cu doar câteva ore în urmă, constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul M5 Touring. Între timp, la Munchen se desfășoară diverse activități care marchează 40 de ani de M5.

O expoziție specială poate fi admirată în auditoriul BMW Welt. Evenimentul a început cu o întâlnire, a proprietarilor de M5, organizată de BMW Group Classic. Aici au fost prezentate 65 de exemplare M5 din toate generațiile.

De la M5 (din generația E28) până la cea mai recentă iterație, cunoscută de pasionați drept G90.

Tot în cadrul festivităților, vizitatorii pot descoperi, în cadrul Muzeului BMW, cele mai recente repere din istoria acestui model.

"Mare entuziasm al fanilor BMW arată că BMW M5 leagă generații și încă oferă o fascinație fără margini chiar și după 40 de dezvoltare," a declarat Sandra Wittemer, director BMW Welt.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru